ΑρχικήReviewsSamsung Hello: Άλλη μια νέα υπηρεσία της Samsung

Samsung Hello: Άλλη μια νέα υπηρεσία της Samsung

Η Samsung δεν θα ανακοινώσει τελικά το νέο Galaxy S8 κατά την διάρκεια του MWC 2017 καθώς η εταιρεία προτίμησε να διοργανώσει μια ξεχωριστεί εκδήλωση στις 29 Μαρτίου προς τιμήν της νέας της ναυαρχίδας. Οι φήμες για το πολυαναμενόμενο smartphone συνεχίζονται και ειδικά τώρα που η νοτιοκορεάτικη εταιρεία παρουσίασε την νέα της υπηρεσία, το Samsung Hello.Samsung Hello

H Samsung κατέθεσε το εμπορικό σήμα στο Ευρωπαϊκό Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας δηλώνοντας ότι το Samsung Hellο είναι ένα λογισμικό που απαγορεύει σε χρήστες, υπολογιστές και κινητές συσκευές την πρόσβαση, την οργάνωση και την αλληλεπίδραση με το περιεχόμενο. Η περιγραφή των χαρακτηριστικών αυτών μας παραπέμπει αρκετά στο Google Now.

Αναφέρεται επίσης ότι το Samsung Hello αποτελεί μια εφαρμογή λογισμικού που παρέχει εξατομιστικές λειτουργίες και πληροφορίες με βάση τις προτιμήσεις του χρήστη στα πεδία των καιρικών συνθηκών, την μουσική, την ψυχαγωγία, τα παιχνίδια, τα ταξίδια, την επιστήμη, την υγεία, την επικοινωνία, και τις κοινωνικές ειδήσεις μέσω φωνητικών εντολών και φωνητικής αναγνώρισης.

Η Samsung φημολογείται ότι θα ενσωματώσει την δική του εικονική βοηθό AI , Bixby, στο ανερχόμενο Galaxy S8. Μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το Samsung Hellο πιθανότατα να συνδέεται με την Bixby.

Το Samsung Hello θα μπορούσε να αποτελεί μια επέκταση της Bixby και να βοηθάει τους χρήστες του Galaxy S8 να λαμβάνουν με ευκολότερο τρόπο τις πληροφορίες. Φυσικά όλα αυτά αποτελούν εικασίες που  παραμένουν στο πλαίσιο του υποθετικού μέχρι την επίσημη ανακοίνωση της Samsung.

H Bixby φημολογείται ότι θα διαθέτει υποστήριξη για 8 διαφορετικές γλώσσες σε πρώτο επίπεδο. Με την προσθήκη του Samsung Hello, η Bixby θα μπορούσε να γίνει ένας ισχυρός ανταγωνιστής της Google Assistant.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS