ΑρχικήinetΤο Kodi θα ξεκινήσει στα Windows 10 και το Xbox One ως...

Το Kodi θα ξεκινήσει στα Windows 10 και το Xbox One ως Universal App

Το Ίδρυμα XBMC ανακοίνωσε ότι η Kodi media center εφαρμογή θα γίνει διαθέσιμη για τους Windows 10 χρήστες όπως του UWP app, προσθέτοντας μεταξύ άλλων και την στήριξη για την κονσόλα παιχνιδιών Xbox One.

kodi

Το να γίνει το Kodi μια παγκόσμια εφαρμογή μόνο καλό νέο θα μπορούσε να είναι για τους χρήστες Windows 10, κυρίως επειδή αυτή είναι μια από τις καλύτερες λύσεις media center που διατίθενται σήμερα. Μπορείτε να κατεβάσετε το Kodi ως ένα πρόγραμμα Win32, το οποίο δημοσιεύτηκε στο Store που δημιουργήθηκε με το Project Centennial, αλλά μια πλήρως παγκόσμια εφαρμογή με την υποστήριξη του Xbox One θα παρέχει υποστήριξη για το νέο λειτουργικό σύστημα.

Δεν υπάρχει ακόμα καμία ημερομηνία-στόχος για την απελευθέρωση του Kodi, αλλά επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι η επερχόμενη εφαρμογή, αν και θα είναι universal, δεν θα υποστηρίζει τα Windows 10 Mobile, αλλά μόνο υπολογιστές και κονσόλες παιχνιδιών.

Το προηγουμένως γνωστό XMBC Media Center, Kodi μπορεί να μετατρέψει έναν υπολογιστή σε ένα πλήρως εξοπλισμένο κέντρο πολυμέσων, και το απλό γεγονός ότι φθάνει στο store ως universal app καθιστά δυνατό το να εγκατασταθεί σε συσκευές όπου θα περιορίζονταν τα προγράμματα Win32, όπως αυτά τροφοδοτούνται από το επερχόμενο Windows 10 Cloud.

Η επίσημη περιγραφή που δημοσιεύτηκε στο Windows Store παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπάρχουσα έκδοση της media center λύση, αλλά υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι το UWP να προσφέρει νέα χαρακτηριστικά για να επωφεληθούν από τις Windows 10 δυνατότητες:

«Χρησιμεύει ένα 10-foot user interface σχεδιασμένο να είναι ένα media player για το σαλόνι, χρησιμοποιώντας ένα τηλεχειριστήριο ως κύρια συσκευή εισόδου. Το GUI αφήνει τον χρήστη να περιηγηθεί εύκολα και να δει βίντεο, φωτογραφίες, podcasts, και μουσική από ένα σκληρό δίσκο, οπτικό δίσκο, το τοπικό δίκτυο, και το Διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας μόνο μερικά κουμπιά. “

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS