ΑρχικήinetΗ Brilliant Control θα αλλάξει τους διακόπτες του σπιτιού σας

Η Brilliant Control θα αλλάξει τους διακόπτες του σπιτιού σας

Η εταιρεία Brilliant έχει σκοπό να μετατρέψει την οικία σας σε έξυπνο σπίτι αλλάζοντας μόνο τους απλούς διακόπτες φωτισμού των δωματίων σας.

Brilliant

Οι λύσεις που έχετε μέχρι σήμερα για να μετατρέψετε την οικία σας σε “έξυπνο σπίτι”, δηλαδή σε μία οικία που θα προσφέρει άνεση, ασφάλεια και ταυτόχρονα ενεργειακή διαχείρηση, απαιτούν να εγκαταστήσετε εσωτερική καλωδίωση και αρκετά χρήματα σε συσκευές, controlers, και μικροδιακόπτες. Κανείς δεν είχε σκεφτεί μέχρι σήμερα ότι μπορείτε να αποκτήσετε ηλεκτρονικά τον έλεγχο στον φωτισμό σας, αλλά και σε άλλα συστήματα της οικία σας, αλλάζοντας απλώς τους διακόπτες φωτισμού.

Η Brilliant σας προτείνει να αλλάξετε τους κλασσικούς διακόπτες φωτισμού των δωματίων σας και να τοποθετήσετε στην θέση τους μίνι έξυπνα hubs με οθόνη LCD αφής 5 ιντσών, με Wi-Fi, με ανιχνευτή κίνηση και με δυνατότητα ελέγχου φωνής. Οι διακόπτες αυτοί εκτός του ότι μπορούν να ενεργοποιήσουν και να απενεργοποιήσουν τα φώτα, μπορούν να λειτουργήσουν και ως πίνακας ελέγχου για ότι έχετε συνδεδεμένο στο σπίτι σας, φέρνοντας σας την ασφάλεια, τη μουσική, το φωτισμό και την επικοινωνία όλα κάτω από έναν έλεγχο.

Σε αντίθεση με πιο περίπλοκα συνδεδεμένα οικιακά συστήματα “έξυπνου σπιτιού”, οι κατασκευαστές της Brilliant ισχυρίζονται ότι η αντικατάσταση ενός διακόπτη φωτισμού δεν απαιτεί νέα καλώδια και διαρκεί μόνο περίπου πέντε λεπτά. Μετά μπορείτε απλά να σύρετε το δάκτυλό σας στην οθόνη αφής προς τα πάνω και προς τα κάτω για να τα ενεργοποιήσετε ή να τα σβήσετε, ή μπορείτε να εντοπίσετε την ακριβή φωτεινότητα που θέλετε μέσα από τη λειτουργία dimming.

Οι διακόπτες Brilliant Control περιλαμβάνουν επίσης μια κάμερα και ένα μικρόφωνο, και έτσι παρέχουν ενδοεπικοινωνία βίντεο μεταξύ πολλαπλών μονάδων. Οι οθόνες μπορούν να έχουν ένα εξατομικευμένο background που να ταιριάζει με το ντεκόρ του δωματίου, και να μην είναι απλά ένας άσπρος διακόπτης.

Έχουν δυνατότητα σύνδεσης με Sonos, Nest, Phillips Hue, SmartThings, Ring και άλλα αξιοσημείωτα συστήματα “έξυπνου σπιτιού”. Το κεντρικό σύστημα Brilliant θα μπορούσε να απλοποιήσει τη διαχείριση ενός συνδεδεμένου σπιτιού χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε στο smartphone σας ένα σωρό ξεχωριστές εφαρμογές.

Οι διακόπτeς Brilliant Control προβλέπεται για να έρθουν στα καταστήματα στο τέλος του τρέχοντος έτους, με τις πρώτες 10.000 προπαραγγελμένες μονάδες να κυκλοφορήσουν στο τέλος του καλοκαιριού.

Δείτε το σχετικό διαφημιστικό βίντεο:
https://vimeo.com/202471725

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS