ΑρχικήinetΟι Nokia Nseries μπορεί να αναστηθούν!

Οι Nokia Nseries μπορεί να αναστηθούν!

Πιστεύετε στα μαγικά? Γιατί αυτό είναι που προσπαθεί να κάνει η HMD Global στα εκατομμύρια των οπαδών της Nokia εκεί έξω. Η Φιλανδική εταιρεία φαίνεται να προσπαθεί να αναβιώσει το lineup της Nokia Nseries, που το τελευταίο μέρος της λανσαρίστηκε στην αγορά το 2012.

nokia

Εμείς δεν πρόκειται να συμπεριλάβουμε στην πραγματικότητα το Nοkia N1 tablet στις Nseries από την στιγμή που θα πρέπει να αναφέρεται μόνο σε smartphones. Το τελευταίο Nseries ήταν το N9, το οποίο ήταν μια συσκευή Meego-based, αλλά ένα μοντέλο N950 λανσαρίστηκε λίγο αργότερα ως ένα προγραμματιστικό-μόνο smartphone.

Ωστόσο, οι φήμες που προέρχονται από την Κίνα ισχυρίζονται ότι η HMD σχεδιάζει να αναστήσει το εμπορικό σήμα της Nοkia Nseries φέτος, και το πρώτο προϊόν θα μπορούσε να παρουσιαστεί φέτος στο Mobile World Congress (MWC).

Προφανώς, αυτές οι φήμες θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη με μεγάλη επιφυλακτικότητα, ειδικά όταν είναι λίγο συγκεχυμένες. Κάθε πραγματικός Nokia fan γνωρίζει ότι οι Nseries είναι η ναυαρχίδα της σειράς, έτσι θα ήταν λογικό για την HMD να λανσάρει μια high-end συσκευή Nseries στο MWC 2017.

Αλλά οι τελευταίες εκθέσεις λένε ότι η πρώτη συσκευή series που θα παρουσιαστεί από την HMD θα είναι ένα smartphone μεσαίας κατηγορίας που τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 6xx. Η μόνη απόδειξη για τις φήμες είναι μια εικόνα από ένα υλικό promo με το λογότυπο Nseries πάνω σε αυτό.

Επιπλέον φαίνεται ότι το εν λόγω Nokia Nseries smartphone θα στοχεύει να φτάσει τα 50 εκατομμύρια μονάδες παραγωγής, πράγμα που θα ήταν ένα επίτευγμα για μια εταιρεία όπως η HMD που μόλις άνοιξε τις πόρτες της.

Δεν θέλουμε να σας το καταστρέψουμε αλλά αυτό φαίνεται λίγο τραβηγμένο και μη πρακτικό για την HMD Global, καθώς η εταιρεία χρειάζεται πολλά πράγματα για να βεβαιωθεί ότι μπορεί να αντιμετωπίσει την ζήτηση για τα smartphones της, όταν πηγαίνουν προς πώληση.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS