ΑρχικήUpdatesΗ εμπειρία VR ήρθε στο Chrome!

Η εμπειρία VR ήρθε στο Chrome!

Τον Ιούλιο του 2016 η Google εργαζόταν εντατικά για την ενίσχυση της VR εμπειρίας για τους χρήστες Chrome καθώς ο κολοσσός επιδίωκε την δημιουργία μιας VR έκδοσης για Android συσκευές. Τώρα η Google έρχεται να ανακοινώσει ότι το Chrome υποστηρίζει Daydream VR. Chrome
Η Google εξηγεί ότι η τελευταία έκδοση του Chrome θα διαθέτει VR το οποίο θα καθιστά ευκολότερη την περιήγηση στο Air Force One ακριβώς όπως έχουμε πρόσβαση στις αγαπημένες μας ιστοσελίδες.
Το νέο αυτό χαρακτηριστικό θα λειτουργεί μόνο σε Daydream smartphones συμπεριλαμβανομένων των Pixel, Pixel XL, ZTE Axon 7, Moto Z και Mate 9 Pro και Asus ZenFone AR. Τα smartphones που υποστηρίζουν Daydream VR έχουν οθόνες υψηλής ανάλυσης, ισχυρά γραφικά και αισθητήρες που παρακολουθούν τις κινήσεις. Να σημειώσουμε επίσης ότι θα τρέχουν σε Android 7.0 Nougat.
Οι χρήστες θα μπορούν να περιηγηθούν στην εμπειρία VR της επιλογής τους κάνοντας είσοδο στο VR και τοποθετώντας το smartphone σε Daydream View headset. Όσοι δεν διαθέτουν headset θα μπορούν να δουν το VR περιεχόμενο σε οποιοδήποτε smartphone ή επιτραπέζιο υπολογιστή και να αλληλοεπιδρούν με το ποντίκι ή τα δάχτυλα τους. Χωρίς την πρόσβαση σε Daydream View headset η πλοήγηση στο περιεχόμενο VR είναι λιγότερο συναρπαστική, θα μπορούσαμε ίσως να την παρομοιάσουμε με την πλοήγηση στην ενότητα Street View του Google Maps.
Επιπλέον, η Google παρουσίασε μια λίστα με διαδραστικές ιστοσελίδες συμπεριλαμβανομένου του διαδραστικό ντοκιμαντέρ Bear 71. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι στο μέλλον έρχονται ακόμα περισσότερες ιστοσελίδες με υποστήριξη VR.
Κατά τους προσεχής μήνες η Google δεσμεύτηκε να φέρει VR σε όλες τις συσκευές και μια από αυτές θα είναι το Google Cardboard.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS