ΑρχικήUpdatesHonor 8: Μόλις αναβαθμίστηκε!

Honor 8: Μόλις αναβαθμίστηκε!

Ευχάριστα τα νέα για τους χρήστες του Honor 8 καθώς η κινέζικη εταιρεία μόλις επιβεβαίωσε ότι η ενημέρωση Android 7.0 Nougat για την συσκευή θα κυκλοφορήσει σήμερα. Ήδη από πέρσι γινόταν λόγος για την αναβάθμιση της ναυαρχίδας της Huawei και τώρα ήρθε η ώρα υλοποίησης της.Honor 8Honor 8

Η εταιρεία κράτησε την υπόσχεση της ανακοινώνοντας ότι η αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουάριου 2017. Ωστόσο, δεν θα λάβουν την ενημέρωση όλες οι συσκευές Honor 8 σήμερα αλλά η Huawei δεσμεύεται ότι θα φτάσει σε όλες μέχρι το τέλος του μήνα.

Το αναβαθμισμένο με Android 7.0 Nougat Honor 8 έρχεται με πολλές αλλαγές, με κύρια το EMUI 5.0 για το οποίο πολλοί χρήστες διαμαρτύρονται. Φαίνεται ότι το EMUI 5.0. δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της εταιρείας. Η αναβάθμιση φέρνει επίσης βελτιώσεις στην απόδοση του κινητού κάνοντας το πιο γρήγορο από ποτέ.

Στην ανακοίνωση της Huawei αποκαλύπτονται και μερικές από τις αλλαγές που θα περιλαμβάνονται στο επικαιροποιημένο πρόγραμμα. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν το stock  feel του Android, η επιλογή app drawer και η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Η ενημερωμένη έκδοση περιέχει πολλές διορθώσεις σφαλμάτων συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας αναδιάταξης της λίστας ρυθμίσεων και της ιεράρχησης των camera modes. Επιπλέον, το να μοιραστείτε QR κωδικοποιημένες επαφές πλέον γίνεται πολύ πιο εύκολο.

Δίνεται επίσης η δυνατότητα στους χρήστες μέσω μιας νέας συντόμευσης να εναλλάσσουν user profiles για μεγαλύτερη ευκολία. Το αναβαθμισμένο Honor 8 θα διαθέτει πιο δυναμική, στατική και τοπική ασφάλεια. Προφανώς, θα προσφέρεται η δυνατότητα πολλαπλών παραθύρων μαζί με όλα τα νέα emoji που διατίθενται από την Google.

Αν είστε κάτοχος ενός Honor 8, έχετε τον νου σας γιατί σε πολύ λίγο όλες αυτές οι δυνατότητες θα γίνουν δικές σας.

 

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS