ΑρχικήinetΜε τη θήκη EZ Charge, είστε πάντα προετοιμασμένοι

Με τη θήκη EZ Charge, είστε πάντα προετοιμασμένοι

θήκη

Η EZ Charge, δεν είναι η πρώτη θήκη για iPhone που έρχεται με ένα ολοκληρωμένο βύσμα.

Όμως η EZ Charge, είναι καλύτερη από τις άλλες από την άποψη ότι έρχεται με ένα καλώδιο τροφοδοσίας 28 ιντσών, ώστε να μπορείτε να φορτίζετε το τηλέφωνό σας χωρίς να χρειάζεται να το έχετε πολύ κοντά στην πρίζα.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φορτίζετε το τηλέφωνό σας σε ώρα πτήσης, ενώ εξακολουθείτε να το χρησιμοποιείτε και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρετε ένα βύσμα με ένα μακρύ καλώδιο στην τσέπη σας. Tόσο το βύσμα όσο και το καλώδιο έχουν σχεδιαστεί για να τοποθετούνται μέσα στην θήκη. Είναι γεγονός ότι είναι λίγο μεγαλύτερη σε όγκο, αλλά παρέχει μια πού βολική λειτουργία φόρτισης.

Η θήκη EZ έρχεται σε δύο εκδόσεις: standard και Pro, με την τελευταία να έχει μια εφεδρική μπαταρία 2000mAh, για να επεκτείνει το χρόνο λειτουργίας του τηλεφώνου σας. Εκτός από αυτό και οι δύο είναι διαμορφωμένες ακριβώς το ίδιο, με καλώδιο τροφοδοσίας που τυλίγετε γύρω από τις άκρες του τηλεφώνου και ένα βύσμα που τοποθετείτε στην δική του θήκη στο πίσω μέρος. Επίσης το βύσμα μπορεί να αποσπαστεί από το καλώδιο για να αποκαλύψει μια υποδοχή USB, ώστε να μπορείτε να το συνδέσετε σε μια θύρα USB, αν μόνο αυτή είναι διαθέσιμη στο χώρο που βρίσκεστε.

Να σημειωθεί ότι η θήκη, θα διπλασιάσει το πάχος του iPhone 7 σας, γι ‘αυτό θα φαίνεται περισσότερο όταν είναι στην τσέπη σας. Έρχεται σε τρία χρώματα: μαύρο, γκρι και λευκό.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS