ΑρχικήinetΗ Google Assistant έρχεται και στο δικό σου smartphone!

Η Google Assistant έρχεται και στο δικό σου smartphone!

Η Google τον περασμένο φθινόπωρο είχε ανακοινώσει ότι τα Pixel και Pixel XL  θα είναι οι πρώτες συσκευές που θα διαθέτουν Gοogle Assistant. Πλέον η εικονική βοηθός της Gοogle λειτουργεί σε Pixel smartphones και μια σειρά από άλλα προϊόντα της εταιρείας.Google

Απ’ ότι φαίνεται η Gοogle σκοπεύσει πολύ σύντομα να φέρει το Gοogle Assistant και σε άλλα smartphones πέρα από τα Pixel. Παραδείγματος χάρη μπορείτε ήδη να ενεργοποιήσετε την Gοοgle Assistant σε ένα smartphone Nexus 6P.

Αν διαθέτετε κάποιο άλλο smartphone πέρα από το Pixel μπορείτε να ενεργοποιήσετε την εικονική βοηθό στη  νέα εφαρμογής την Gοogle, το Gοogle app v6.13 alpha. Επειδή πρόκειται για μια πρώιμη έκδοση της απερχόμενης ενημέρωσης, το Gοogle app v6.13 alpha είναι προβληματικό και ενδέχεται να κολλάει σε ορισμένες οθόνες. H Gοogle Assistant ενεργοποιείται κρατώντας πατημένο το home button, ακριβώς όπως αποκτάτε πρόσβαση στο Now on Tap.

Η εγκατάσταση της alpha έκδοσης θα μπορούσε να σημαίνει δύο πράγματα. Η μια εκδοχή υποστηρίζει ότι αποτελεί απόδειξη ότι η Gοogle θα φέρει την Gοοgle Assistant και σε άλλα smartphones πέρα από τα Pixel. Η δεύτερη υποστηρίζει ότι η λειτουργεία αυτή ενσωματώθηκε καθαρά για σκοπούς δοκιμής και δεν επιβεβαιώνει καμία νέα αλλαγή. Προς το παρόν δεν είμαστε σε θέση να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα.

Επιπλέον, να σημειώσουμε ότι επειδή η Gοogle Assistant λειτούργησε στο Nexus 6S δεν σημαίνει ότι θα συμβεί το ίδιο και με τις υπόλοιπες συσκευές.

Η νέα εφαρμογή της Gοogle διαθέτει υποστήριξη για πληρωμές και πληροφορίες παράδοσης που πρέπει να χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με την Gοogle Assistant. Επίσης έρχεται με μια νέα σελίδα αναζήτησης και την λειτουργία lite που μπορεί να απενεργοποιήσει τις ρυθμίσεις λογαριασμού.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS