ΑρχικήTop PicksΟι νέες, άκρως ενδιαφέρουσες εφαρμογές που μόλις κυκλοφόρησαν

Οι νέες, άκρως ενδιαφέρουσες εφαρμογές που μόλις κυκλοφόρησαν

app-εφαρμογές

Σας παρουσιάζουμε τις νέες, πιο ενδιαφέρουσες εφαρμογές που κυκλοφόρησαν την εβδομάδα που μας πέρασε.  

Το Pinterest κάνει πιο ευκολότερο για σας να αγοράσετε πράγματα online. Η εταιρεία παρουσίασε μια νέα σειρά από οπτικά χαρακτηριστικά αναζήτησης, μεταξύ των οποίων ένα που ονομάζεται “Lens”, το οποίο σας επιτρέπει να αγοράσετε προϊόντα, βασισμένα σε φωτογραφίες που τραβάτε με το smartphone σας.

Το Facebook ξεκίνησε το δικό του χαρακτηριστικό για τον καιρό, το οποίο σας επιτρέπει να δείτε τις τοπικές προβλέψεις, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψετε την κύρια εφαρμογή του Facebook.

Το Twitter προσπαθεί, για ακόμα μια φορά, να διορθώσει το πρόβλημα της κατάχρησής του. Αυτή τη φορά, θέλει να πατάξει τους κατ ‘εξακολούθηση παραβάτες, εισάγοντας ένα νέο χαρακτηριστικό “ασφαλούς αναζήτησης” και φιλτράροντας τις “χαμηλής ποιότητας” απαντήσεις των χρηστών.

Ασφαλίστε τα μηνύματά σας τώρα

Το WhatsApp πρόσθεσε επίσημα την επαλήθευση δύο-παραγόντων για την εφαρμογή του, η οποία εμποδίζει τρίτους να ενεργοποιήσουν τον αριθμό τηλεφώνου σας, χωρίς έναν εξαψήφιο κωδικό πρόσβασης.

Το Viber έχει προσθέσει την εξαφάνιση μηνυμάτων φωτογραφίας στα lineup χαρακτηριστικά του, ώστε να μπορείτε να κρατήσετε (μερικές από) τις συνομιλίες σας ιδιωτικές.

Εν τω μεταξύ, το app ανταλλαγής μηνυμάτων Signal, κάνει δοκιμές beta στις βίντεο κλίσεις των Android.

Επίσης, υπάρχει το WeRateDogs, ένα νέο θέμα με αξιολάτρευτα σκυλιά για iOS και Android.

Η εφαρμογή ψηφιακού περιοδικού Flipboard, έλαβε ένα σημαντικό επανασχεδιασμό, προσθέτοντας ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Smart Magazines, το οποίο προσφέρει περιεχόμενο πιο καλά προσαρμοσμένο στα ενδιαφέροντά σας.

DJ Trump: Μια νέα εφαρμογή που δημιουργήθηκε από δύο φοιτητές του Χάρβαρντ σας επιτρέπει να βάλετε λόγια στο στόμα του Ντόναλντ Τραμπ – κυριολεκτικά. Απλά εισάγετε το κείμενο και η εφαρμογή θα συνδυάσει κλιπ της φωνής του, για να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο μήνυμα από τον Τραμπ.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS