ΑρχικήinetΤο Notepad με σκοτεινό θέμα θα έρθει?

Το Notepad με σκοτεινό θέμα θα έρθει?

Το αίτημα για μια σκοτεινότερη έκδοση του Notepad έχει πάρει εκατοντάδες ψήφους στο Feedback Hub app, αλλά δεν υπάρχει ακόμα καμία απάντηση από την Microsoft σχετικά με τον αν έχει κάποια σχέδια για να ξεκινήσουν οι εργασίες για ένα τέτοιο έργο.

notepad

Η πρώτη φορά που αναφέρθηκε το αίτημα του να ξεκινήσει μια σκοτεινή εκδοχή του Notepad ήταν στις 30 Ιανουαρίου, όταν είχε μόνο 60 ψήφους, αλλά μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου ήμαστε εδώ με περισσότερους από 860 ψήφους και η πρόταση αυτή αυξάνεται σε δημοτικότητα με πραγματικά γρήγορους ρυθμούς.

Όπως μπορείτε να δείτε στο screenshot που δημοσιεύτηκε εδώ, οι περισσότεροι από αυτούς ψήφισαν αυτό το αίτημα εξηγώντας ότι το Nοtepad συνεχίζει να είναι ένα εύχρηστο πρόγραμμα,  επισημαίνοντας ότι ακόμη και με τόσα πολλά προγράμματα επεξεργασίας κειμένου εκεί έξω, αυτό το μικρό app παραμένει η καλύτερη επιλογή για απλές εργασίες, όπως η εγγραφή ενός σημειώματος ή η επεξεργασία ενός κώδικα.

Αυτός είναι ο λόγος που οι χρήστες που πιστεύουν ότι άλλα χαρακτηριστικά, όπως ο κώδικας χρωματισμού θα μπορούσε επίσης να είναι στις προσθήκες, καθώς αυτό θα μπορούσε να φέρει το Notepad στην πρώτη γραμμή με άλλες προηγμένες εφαρμογές σύνταξης εκεί έξω.

“Αν το Nοtepad μπορούσε να είχε σκοτεινό θέμα θα ήταν καταπληκτικό. Θα μπορούσε να ταιριάζει με το μαύρο φόντο και το λευκό κείμενο του τρέχοντος σκοτεινού θέματος που χρησιμοποιείται σε όλες τις UWP εφαρμογές και η προεπιλεγμένη γραμματοσειρά θα μπορούσε επίσης να επικαιροποιηθεί ώστε να ταιριάζει με κάτι σαν το Segoe UI (το οποίο θα ταιριάζει επίσης με τα θέματα)” εξηγεί ένας χρήστης.

Δυστυχώς, ενώ η Microsoft έχει πράγματι ακούσει το αίτημα του να φέρει μια σκοτεινή εκδοχή του Nοtepad σε Windows 10 χρήστες, δεν υπάρχει ακόμα καμία επιβεβαίωση ότι πρόκειται για ένα έργο στο οποίο εργάζεται ήδη.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS