ΑρχικήinetΟι τιμές των P10 και P10 Plus της Huawei

Οι τιμές των P10 και P10 Plus της Huawei

Όπως έχουμε αναφέρει και παλιότερα η Huawei σκοπεύει να δώσει μια συνέντευξη τύπου στο MWC 2017 στις 26 Φεβρουαρίου κατά την οποία θα ανακοινώσει τα δύο νέα smartphones, το P10 και P10 Plus. Πρόσφατα εντοπίστηκαν και τα δύο τηλέφωνα στο Phone House, μια ισπανική ιστοσελίδα λιανοπώλησης.Huawei

Καταρχήν, ο κατάλογος επιβεβαιώνει τις φημολογούμενες προδιαγραφές των επικείμενων smartphones, συμπεριλαμβανομένου και του γεγονότος ότι το P10 Plus θα διαθέτει οθόνη QHD 5,5 ιντσών και 256GB χώρο αποθήκευσης ο οποίος μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD μέχρι και 512GB.

Το smartphone θα διαθέτει 8GB μνήμη RAM παρόλο που οι προηγούμενες εκθέσεις υποστήριζαν ότι θα φτάνει μέχρι τα 6GB. Επιπλέον, θα τρέχει σε Android 7.0 Nougat.

Να σημειώσουμε φυσικά ότι στη λίστα αυτή δεν εμφανίζονται επίσημα οι προδιαγραφές του Ηuawei P10 Plus, οπότε οφείλουμε να είμαστε επιφυλακτικοί με τις πληροφορίες αυτές. Αν και δεν γίνεται καθόλου λόγος για την φωτογραφική μηχανή της συσκευής, το P10 Plus  θα διαθέτει δύο αισθητήρες κάμερας οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί από τη Leica.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το τηλέφωνο θα διαθέτει βύσμα ακουστικών 3,5 χιλιοστών και θα τρέχει σε έναν οκταπύρηνο 64-bit Kirin 960 SoC επεξεργαστή της Ηuawei, ακριβώς όπως το Mate 9. Αν και δεν έχει αναφερθεί ποτέ η πιθανότητα ενσωμάτωσης εικονικής βοηθού στο P10 Plus, θα μπορούσε να είναι πιθανό καθώς πολλά μοντέλα Mate 9 διέθεταν την Alexa. Αυτή τη φορά αποκαλύπτεται και το κόστος του τηλεφώνου, το οποίο θα μπορείτε να αποκτήσετε στην τιμή των 799 ευρώ.

Το P10 από την άλλη, θα τρέχει στον ίδιο επεξεργαστή, με μνήμη 6GB RAM και 256GB χώρο αποθήκευσης. Η τιμή του ανέρχεται στα 649 ευρώ.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS