ΑρχικήUpdatesMicrosoft: φέρνει υποστήριξη ποντικιού και πληκτρολογίου στο Xbox One

Microsoft: φέρνει υποστήριξη ποντικιού και πληκτρολογίου στο Xbox One

Η προσπάθεια της Microsoft με το Play Anywhere κερδίζει έδαφος στις μέρες μας και με την εταιρεία να εργάζεται σκληρά για να προσθέσει τα cross-play σε όσο πιο πολλά παιχνίδια είναι δυνατόν, έχει ακριβώς νόημα για τους παίκτες του Xbox για να απαιτήσουν υποστήριξη για το ποντίκι και το πληκτρολόγιο στις συσκευές τους.

microsoft

Και παρόλο που η Microsoft κρατάει το στόμα της κλειστό σχετικά με τα σχέδια της, ο επικεφαλής του Xbox Phil Spencer επιβεβαίωσε σε ένα tweet ότι αυτό είναι πράγματι ένα από τα χαρακτηριστικά που ο γίγαντας του λογισμικού διερευνά αυτή τη στιγμή. Ο Spencer, ωστόσο δεν έχει δώσει μια ημερομηνία-στόχο για αυτή τη νέα λειτουργικότητα, αν και πολλοί άνθρωποι αναμένουν να προστεθεί στο ντεμπούτο του Halo Wars 2 που λανσάρεται την επόμενη εβδομάδα.

Γιατί κάποιος να χρειάζεται και υποστήριξη ποντικιού και πληκτρολογίου για το Xbox One? Θα μπορούσατε να ρωτήσετε. Με την Microsoft να επενδύει τόσο σκληρά στην υποστήριξη cross-play, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε ότι οι χρήστες  PC θα μπορούσαν να έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τους ελέγχους για το Xbox, ειδικά στην περίπτωση των παιχνιδιών που απαιτείται αυξημένη ακρίβεια, όπως FPS τίτλους.

Η Microsoft ήδη κυκλοφορεί τα preview των Xbox One updates στα μέλη του προγράμματος Insider, έτσι ώστε αν οι εργασίες για αυτό το νέο χαρακτηριστικό προχωρούν καλά, οι δοκιμαστές θα πρέπει να αρχίσουν να βλέπουν τις ενημερωμένες εφαρμογές μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Προς το παρόν, το Halo Wars 2 δεν θα έρθει με υποστήριξη για πληκτρολόγιο και ποντίκι, αλλά θα μπορούσε να προστεθεί σε μεταγενέστερο χρόνο, όταν το Xbox One θα ενημερωθεί με μια τέτοια λειτουργικότητα.  Δεδομένου ότι το Halo Wars 2 δεν θα έχει cross-play υποστήριξη από την αρχή ούτως ή άλλως, αυτό δεν είναι και πολύ μεγάλη υπόθεση, οπότε η εταιρεία θα μπορούσε να συγχρονίσει την απελευθέρωση αυτών των δύο χαρακτηριστικών αργότερα αυτό το έτος.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS