ΑρχικήinetΓνωρίστε το εντυπωσιακό Mi Mouse της Xiaomi!

Γνωρίστε το εντυπωσιακό Mi Mouse της Xiaomi!

Παράλληλα με την anti-pollution μάσκα, η Xiaomi κυκλοφόρησε πρόσφατα και το πολύ ελαφρύ ασύρματο ποντίκι Mi Mouse στην Κίνα. Το ποντίκι είναι εμπνευσμένο από τον σχεδιασμό του  Magic Mouse 2 της Apple αλλά διαθέτει και μια προστιθέμενη λειτουργικότητα που ονομάζεται “dual-mode” και επιτρέπει την υποστήριξη δύο συσκευών ταυτόχρονα. Να σημειώσουμε ότι το Mi Mouse της Xiaοmi είναι πιο οικονομικό από το Magic Mouse 2 της Apple. Xiaomi

Το ασύρματο ποντίκι της Xiaοmi συνδέεται με τις διάφορες συσκευές μέσω Bluetooth και ενός ασύρματου προσαρμογέα ενώ ζυγίζει μόνο 77,5 γραμμάρια συμπεριλαμβανομένων μέσα και των μπαταριών. Είναι συμβατό με Mi TV, tablets, smartphones, laptops, desktops και άλλες συσκευές. Προσφέρει ασύρματη κάλυψη μέχρι και 10 μέτρων και τροφοδοτείται από ΑΑΑ μπαταρίες.

Όπως προαναφέραμε ένα από τα δυνατά σημεία του Mi Mouse είναι η υποστήριξη για δύο συσκευές ταυτόχρονα. Στη μια συνδέεται μέσω Bluetooth και στην άλλη με τον ασύρματο προσαρμογέα. Το dual-mode επιτρέπει στο ποντίκι πέρα από την ταυτόχρονη σύνδεση και την εναλλαγή μεταξύ των δύο συσκευών για μεγαλύτερη λειτουργικότητα. Χαρακτηριστικά, υπάρχει ένα ειδικό κουμπί στο κάτω μέρος της συσκευής αποκλειστικά για τους σκοπούς της εναλλαγής επιτρέποντας στον χρήστη να μετατοπίζει το ποντίκι από την μια οθόνη στην άλλη απλά πατώντας το κουμπί. Επιπρόσθετα, διαθέτει λέιζερ υψηλής ταχύτητας που προσφέρει ακρίβεια μέχρι 95% και 1200dpi.

Το Mi Mouse της Xiaοmi είναι εξοπλισμένο με ανοδιωμένο αλουμίνιο κέλυφος και έχει διαστάσεις 10.2×57.2×23.6mm. Η Xiaomi τονίζει ότι το Mi Mouse είναι συμβατό και με Windows 10. Ολοκληρώνοντας, να σημειώσουμε ότι τα πλήκτρα λειτουργιών, τα LEDs και οι αυλακώσεις τοποθέτησης βρίσκονται στο κάτω μέρος της συσκευής.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS