ΑρχικήinetΕξαιτίας του Brexit αυξάνεται η τιμή του Microsoft Surface

Εξαιτίας του Brexit αυξάνεται η τιμή του Microsoft Surface

Η Microsoft έχει αυξήσει τις τιμές του Surface Book στο Ηνωμένο Βασίλειο ως αποτέλεσμα της μείωσης της βρετανικής λίρας καταγράφεται με την ψηφοφορία Brexit, οπότε οι Βρετανοί πρέπει τώρα να πληρώσουν περισσότερα για την ίδια έκδοση laptop από ότι πριν από μία εβδομάδα.

microsoft

Ο γίγαντας του λογισμικού επιβεβαιώθηκε σε μια δήλωση ότι ισχύει η προσαρμογή των τιμών των Surface Book, και παρόλο που η εταιρεία δεν το έχει αναφέρει σαφώς, άλλες συσκευές που ενδέχεται να λάβουν παρόμοιες αυξήσεις των τιμών για τον ίδιο λόγο.

Αυτές οι αυξημένες τιμές στοχεύουν ειδικά τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις που δεν έχουν συνάψει σύμβαση παραχώρησης πολλαπλών αδειών χρήσης, λέει η Microsoft. Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα προσαρμογές των τιμών σε διάφορες επιχειρηματικές λύσεις λόγω του θετικού αποτελέσματος του Ηνωμένου Βασιλείου να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ως αποτέλεσμα της αύξησης των τιμών, το πιο προσιτό Surface Book είναι τώρα £ 150 πιο ακριβά από ότι πριν, έτσι ώστε οι πελάτες πρέπει να πληρώσουν £ 1449, έναντι £ 1.299. Δεδομένου ότι η πηγή παραπομπή θέτει, αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση 11,5 τοις εκατό για το Surface Book μοντέλο.

Η Microsoft δεν είναι η μόνη εταιρεία που αυξάνει τις τιμές για τα προϊόντα της στο Ηνωμένο Βασίλειο , και χωρίς αμφιβολία, παρόμοιες αποφάσεις για άλλες συσκευές θα μπορούσαν να ακολουθήσουν σύντομα. Το  Surface Pro 4 θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μια αύξηση τιμής, αν και η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο προς το παρόν.

Η νέα αύξηση τιμών τέθηκε σε εφαρμογή αυτή την εβδομάδα, οπότε αν έχετε προγραμματίσει να αγοράσετε έναν φορητό υπολογιστή Surface Book, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να δαπανήσετε επιπλέον για το βασικό μοντέλο. Η μόνη σας επιλογή είναι οι τρίτοι λιανοπωλητές αυτή τη στιγμή, αν και τα περισσότερα καταστήματα είναι πιθανό να ακολουθήσουν τα βήματα της Microsoft και να αυξήσουν τις τιμές πάρα πολύ σύντομα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS