ΑρχικήReviewsΤα specs του Fuhu Nabi XD

Τα specs του Fuhu Nabi XD

Το Fuhu Nabi XD θα λέγαμε ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή tablet για όσους ψάχνουν μια μεσαίας κατηγορίας συσκευή. Το Nabi XD Tablet τρέχει λειτουργικό Android 4.1 Jeally Bean, όμως κυκλοφορεί με πολύ ελκυστική τιμή. Επειδή διαθέτει οθόνη αφής 10.1 ιντσών (η ανάλυση 1366 x 768 pixel), αυτό είναι ένα tablet έχει πολύ υψηλές προδιαγραφές.

Nabi

Στην εμφάνιση, ο σχεδιασμός του NABI XD tablet είναι αρκετά διαφορετικός από άλλα tablet 10,1 ιντσών. Τα άνω και κάτω άκρα είναι κατασκευασμένα από κόκκινο πλαστικό το οποίο όπως δείχνει την εσωτερική δομή της συσκευής. Θα βρείτε το κουμπί λειτουργίας και ελέγχου έντασης στο πλάι και την θύρα φόρτισης στο κάτω μέρος. Η δεξιά πλευρά περιέχει μια υποδοχή ακουστικών, θύρα micro HDMI και μια υποδοχή microSD. Το πίσω μέρος είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο με Fuhu λογότυπο στο κέντρο και στην επάνω αριστερή γωνία βρίσκεται η πίσω κάμερα 5 MP.

Το Nabi XD tablet είναι εξοπλισμένο με quad-core επεξεργαστή NVIDIA Tegra 3 1.3GHz, ολοκληρωμένο GeForce επεξεργαστή εικόνας ULP και 16GB εσωτερικής μνήμης. Είναι επίσης εξοπλισμένο με επεκτάσιμη υποδοχή κάρτας μνήμης (micro SD) – επιτρέπει την αναβάθμιση της χωρητικότητας μέχρι τα 32GB, mini-HDMI θύρα για να μεταφέρετε εικόνες υψηλής ποιότητας στην τηλεόρασή σας ή σε άλλες compatibledevices. Επίσης έχει μπαταρία Lithium-Ion των 8000.0 mAh που έχει διάρκεια ζωής 10 ώρες και Bluetooth 3.0 + HS.

Με την φτηνή του τιμή το Nabi είναι το tablet Android με πλήρης λειτουργίες που πληρούν τα κριτήρια ενός tablet με οθόνη αφής, WiFi, online εφαρμογών App Store, παιχνίδια, ταινίες, βιβλία ..

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS