ΑρχικήinetΔείτε τις διαθέσιμες παραλλαγές χρωμάτων του P10

Δείτε τις διαθέσιμες παραλλαγές χρωμάτων του P10

Όπως σας έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο ραντεβού μας, οι νέες ναυαρχίδες της Huawei θα παρουσιαστούν στο MWC 2016 όταν η εταιρεία θα δώσει μια συνέντευξη Τύπου για να ανακοινώσει τα νέα της προϊόντα. Φωτογραφίες του νέου P10 της Huawei έχουν ήδη διαρρεύσει στο διαδίκτυο αποκαλύπτοντας τις νέες μπλε, χρυσό και πράσινο παραλλαγές του τηλεφώνου.P10

Τα χρώματα είναι παρόμοια με εκείνα που παρουσιάστηκαν και επίσημα στο Twitter από την ίδια την εταιρεία ενώ η σημερινή εικόνα αποκαλύπτει και την εγκατάσταση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος και το home button στο μπροστά μέρος του κινητού. Εκτός από αυτές τις παραλλαγές πιθανότατα το P10 να προσφέρεται σε  Titanium Grey, σε Mystic Silver και ίσως σε Ceramic White όπως ακριβώς και το P9 της Huawei. Επιπλέον, το νέο smartphone έρχεται με επίπεδη οθόνη.

Το Huawei Ρ10 Plus  από τη πλευρά του θα διαθέτει μια διπλά κυρτή οθόνη και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Θα προσφέρεται σε μαύρο χρώμα και θα έχει μια εγκατάσταση Leica dual-camera στο πίσω μέρος ακριβώς όπως το Ρ10.

Τόσο το Ρ10 όσο και το P10 Plus αναμένεται να διαθέτουν μια οθόνη QHD 5,5 ιντσών και θα τρέχει σε Kirin 960 chipset. Η χωρητικότητα μνήμης RΑΜ θα φτάνει τα 4GB και τα 6GB, ανάλογα με την έκδοση. Επίσης, θα είναι διαθέσιμα σε πολλές παραλλαγές χωρητικότητας αποθήκευσης: 32GB, 64GB ή 128GB μνήμη.

Αναμένεται να έχουν 12ΜΡ dual-camera στο πίσω μέρος ενώ 8ΜΡ στο μπροστινό μέρος. Θα τρέχουν σε Android 7.0 Nougat μαζί με EMUI 5.0. Η χωρητικότητα της μπαταρίας Ρ10 θα είναι 3,100mah, ελαφρώς μεγαλύτερη από του προκατόχου του.

Τα Ρ10 και Ρ10 Plus θα ανακοινωθούν επίσημα από την Huawei στις 26 Φεβρουαρίου ενώ η τιμές και η διαθεσιμότητα δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS