ΑρχικήinetFacebook: Το αν θα δεις γυμνό ή όχι είναι πλέον στο χέρι...

Facebook: Το αν θα δεις γυμνό ή όχι είναι πλέον στο χέρι σου!

O Mark Zuckerberg, o ιδρυτής του Facebook, εξέφρασε την άποψη του για το μέλλον της πλατφόρμας και κατά πόσο επιθυμεί να ενδυναμώσει τις προσωπικότητες των ανθρώπων δημιουργώντας ένα κοινωνικό δίκτυο που προσφέρει υποστήριξη, ασφάλεια και ενημέρωση.Facebook

Ο Zuckerberg μιλά για το πώς ο καθένας από εμάς είναι διαφορετικός με διαφορετικές απόψεις για τα ίδια θέματα και ιδιαίτερα για εκείνα που έχουν πιο ευαίσθητη φύση. Με αυτό κατά νου, αποκάλυψε ότι η πολιτική του Community Standards θα πάρει μια τελείως διαφορετική κλίση.

«Η ιδέα είναι να δοθεί η ευκαιρία σε όλους να επιλέξουν πως θα ήθελαν να διαμορφωθεί η πολιτική περιεχομένου. Ποια η γνώμη σας για το γυμνό; Το γραφικό περιεχόμενο; Την βλασφημία; Ποιες θα ήταν οι προσωπικέ σας ρυθμίσεις; Ανά τακτά διαστήματα θα σας τίθενται αυτές οι ερωτήσεις με στόχο την αύξηση της συμμετοχής. Όσοι από εσάς δεν επιθυμείτε να απαντήσετε θα προεπιλέγετε η απόφαση της πλειοψηφίας των ανθρώπων που ζουν στην περιοχή σας. Σαφώς θα είστε πάντα σε θέση να ενημερώνετε τις προσωπικές σας ρυθμίσεις όποια στιγμή θέλετε.» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Mark Zuckerberg.

Με αυτό τον τρόπο θα υπάρξει καλύτερη προσέγγιση ευαίσθητων θεμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο καθένας είναι διαφορετικός και απ’ ότι φαίνεται το Facebook πλέον το αποδέχεται.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι η ταξινόμηση του ανάρμοστου περιεχομένου θα γίνεται μέσω τεχνητής νοημοσύνης η οποία με το πέρασμα του καιρού θα κάνει όλο και πιο λεπτές διακρίσεις.

Αν και οι δηλώσεις του Mark Zuckerberg έλυσαν πολλές απορίες και ικανοποίησαν πολλούς χρήστες, τι γίνετε όταν οι ρυθμίσεις ελέγχου περιεχομένου φτάσουν στα χέρια ανήλικων χρηστών; Όλοι γνωρίζουμε ότι η τόση μεγάλη ελευθερία θα δυσαρεστήσει αρκετά τους γονείς. Μένει να δούμε ποια θα είναι η λύση που έχει να προτείνει ο ευφυέστατος δημιουργός του Facebook.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS