ΑρχικήinetΝέα χαρακτηριστικά έρχονται στο Skype...

Νέα χαρακτηριστικά έρχονται στο Skype…

H Microsoft ανακοίνωσε τα νέα χαρακτηριστικά που έρχονται στην εφαρμογή του Skype τόσο για Android όσο και για IOS πλατφόρμες. Προς το παρόν τα νέα αυτά χαρακτηριστικά είναι διαθέσιμα αποκλειστικά μόνο για Skype Preview αλλά στη συνέχεια θα αποτελούν πολυτέλεια όλων.Skype

Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά είναι οι αντιδράσεις μηνυμάτων που επιτρέπουν στους χρήστες να απαντάνε στα μηνύματα των επαφών τους με πολλαπλές αντιδράσεις.  Σαφώς οι αντιδράσεις αυτές είναι διαθέσιμες για οποιαδήποτε χρήση επιθυμείτε.

Οι αντιδράσεις είναι επίσης διαθέσιμες και στις κλήσεις. Ουσιαστικά, οι χρήστες του Skype θα έχουν την δυνατότητα να προσθέτουν emoticons, κείμενο και φωτογραφίες σε πραγματικό χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο θα εμπλουτίζονται οι κλήσεις βίντεο με περισσότερες εικόνες ενώ εσείς μιλάτε.

Επιπρόσθετα, η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα φέρει μια ενσωματωμένη κάμερα στο Skype. Τι σημαίνει αυτό; Την ώρα που χρησιμοποιείται την πλατφόρμα θα μπορείτε να τραβήξετε γρήγορα μια φωτογραφία ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Μπορείτε ακόμα να προσθέσετε emoticons, αυτοκόλλητα αλλά και σχόλια.

Μια νέα εξίσου σημαντική εισαγωγή είναι η δυνατότητα “πίνακα εύρεσης” που επιτρέπει στους χρήστες του Skype να βρίσκουν και να μοιράζονται συνδέσμους, ειδήσεις, αθλητικά αποτελέσματα, εστιατόρια, καιρικές συνθήκες, βίντεο κ.α. χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείπουν τη εφαρμογή. Η δυνατότητα αυτή καταργεί πλήρως την ανάγκη για εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών αποκτώντας έτσι εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο που επιθυμείτε χωρίς να εγκαταλείπετε τις συνομιλίες σας.

Όπως προαναφέραμε τα νέα αυτά χαρακτηριστικά προς το παρόν είναι διαθέσιμα για Skyre Preview σε Android και IOS αλλά η Microsoft δεσμεύεται να είναι κοντά σας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Μην ξεχνάμε επίσης ότι αναμένονται ακόμα περισσότερα νέα χαρακτηριστικά που θα εμπλουτίσουν την πλατφόρμα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS