ΑρχικήgiveawaySteganos Tuning PRO κερδίστε 10 (x3) άδειες χρήσης

Steganos Tuning PRO κερδίστε 10 (x3) άδειες χρήσης

Η Βερολινέζικη εταιρεία λογισμικού ασφαλείας Steganos ενίσχυσε το χαρτοφυλάκιό της με ένα νέο προϊόν στον τομέα της βελτιστοποίησης των Windows, το Steganos Tuning PRO. Το λογισμικό επιτρέπει την απλοποιημένη πρόσβαση σε διάφορες ρυθμίσεις των Windows που συνήθως γνωρίζουν μόνο οι επαγγελματίες.Steganos Tuning PRO

Παράλληλα εκτός από τη διαμόρφωση των υπηρεσιών Windows, στα βασικά χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνονται: ολοκληρωμένη διαχείριση αρχείων, διάφορες επιλογές ενέργειας και ανασυγκρότησης του μητρώου των Windows αλλά και σκληρών δίσκων.

Τα χαρακτηριστικά του Steganos Tuning PRO με μια ματιά:

Βελτιστοποίηση των ρυθμίσεων των Windows
Διαγραφή δεδομένων καθώς και Διάσωση δεδομένων
Ανασυγκρότηση του μητρώου και σκληρών δίσκων
Αυτόματες ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης (drivers)

Το Steganos Tuning PRO συμπεριλαμβάνει:

SmartCleaner

Με το SmartCleaner στο Tuning PRO, οι χρήστες μπορούν να κρατήσουν τους υπολογιστές καθαρούς από παλιά αρχεία εγκατάστασης και, εάν είναι απαραίτητο, μπορούν να επισκευάσουν και να πραγματοποιήσουν ανασυγκρότηση του μητρώου των Windows. Αυτό βελτιώνει την ταχύτητα πρόσβασης του συστήματος και επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του. Με το Multimedia Data Manager, μεγάλα αρχεία, όπως εικόνες, βίντεο και μουσική, που συχνά αποδεικνύεται ότι χρησιμοποιούν πάρα πολύ μνήμη, μπορούν να εντοπιστούν και να διαγραφούν. Να αναφέρουμε άλλη μια πολύ σημαντική λειτουργία του SmartCleaner που συμβάλει στην εξασφάλιση της ελεγχόμενης διαγραφής αρχείων. Όποιος διαγράψει κατά λάθος δεδομένα, αυτά μπορούν να ανακτηθούν από το SmartCleaner.

SmartTurbo

Κάθε χρήστης του Steganos Tuning PRO μπορεί να βελτιστοποιήσει την ταχύτητα εκκίνησης του συστήματος του και τις ρυθμίσεις των Windows, χωρίς καμία γνώση και χωρίς κάποιο κίνδυνο. Η απενεργοποίηση αχρείαστων υπηρεσιών και η προσαρμογή των ρυθμίσεων των Windows θα έχει σαν αποτελέσματα μια σημαντική αύξηση στην απόδοση του υπολογιστή σας. Παράλληλα με ρύθμιση του συστήματος σας, το λογισμικό SmartTurbo χρησιμοποιεί τη δυνατότητα συντονισμού με το Διαδίκτυο για την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής αποτρέποντας την αναγνώριση ή ακόμα και την παρακολούθηση. Επιπλέον, η έξυπνη ανασυγκρότηση συμβάλλει στη βελτίωση των χρόνων πρόσβασης στους δίσκους και κατά συνέπεια στη βελτίωση της απόδοσης του συστήματος.

SmartUpdate

Με το λογισμικό SmartUpdate, οι ενημερώσεις γίνονται παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κενά ασφαλείας σε προγράμματα που έχουν ήδη εγκατασταθεί καθώς το λογισμικό αναζητεί μόνο του patches και ενημερώσεις. Το SmartUpdate ελέγχει όλα τα προγράμματα στο σύστημα και προσφέρει την δυνατότητα να τα ενημερώνετε με ένα κλικ. Κατεβάζει αυτόματα τις τρέχουσες ενημερώσεις λογισμικού (ATI, NVIDIA, INTEL κλπ) και βελτιώνει την ταχύτητα και τη σταθερότητα του υπολογιστή. Επιπλέον, το SmartUpdate μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση και την απεγκατάσταση προγραμμάτων που δεν χρειάζονται πλέον, ελευθερώνοντας έτσι πόρους συστήματος.

Κάθε άδεια χρήσης έρχεται για 3 συσκευές

Η τιμή: του λογισμικού είναι στα €49.95 και διατίθεται δωρεάν για μια δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών

[su_box title=”GiveAway” box_color=”#870A94″ radius=”1″]To SecNews.gr διαθέτει για σας 10 άδειες χρήσης της εφαρμογής Steganos Tuning PRO.

Οι 10 πρώτοι που θα σχολιάσουν αυτή την δημοσίευση (όχι στα social media) και θα στείλουν e-mail στο info[at]secnews.gr θα παραλάβουν από μία άδεια χρήσης. Προσοχή είναι δύο διαφορετικές ενέργειες: ΣΧΟΛΙΟ + E-MAIL.

Ο διαγωνισμός ισχύει για τους αναγνώστες μας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα δώρα σας θα τα παραλάβετε το βράδυ της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου.[/su_box]

Λήψη:

https://file.steganos.com/software/stpint.exe

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS