ΑρχικήinetΠοια εταιρεία θα φτιάξει το ασύρματο σύστημα φόρτισης του iPhone 8?

Ποια εταιρεία θα φτιάξει το ασύρματο σύστημα φόρτισης του iPhone 8?

Η Apple και η Broadcom σύμφωνα με πληροφορίες εργάζονται πάνω σε ένα ασύρματο σύστημα φόρτισης εδώ και δύο χρόνια, σύμφωνα με τον αναλυτή Harlan Sur της JPMorgan. Η έκθεση ανακαλύπτει ότι η νέα δυνατότητα φόρτισης δεν μπορεί να έρθει στο επόμενο iPhone.

iPhone

Ο αναλυτής λέει ότι η Apple είναι πολύ προσεκτική σε ότι αφορά μια νέα ασύρματη τεχνολογία φόρτισης αναπτυγμένη από την Broadcom, και μετά την ανάκληση του Galaxy Note 7, η εταιρεία δεν προτίθεται να λάβει οποιεσδήποτε πιθανότητες. Ωστόσο δεδομένου ότι η Apple εντάχθηκε πρόσφατα στην Wireless Power Consortium, η ασύρματη φόρτιση πιθανότατα θα έρθει στο iPhone 8, αλλά δεν θα είναι ο μηχανισμός της Broadcom.

«Πιστεύουμε ότι το γυάλινο πίσω κάλυμμα είναι ευνοϊκό για την ασύρματη φόρτιση, καθώς μειώνει την παρεμβολή σήματος σε σχέση με ένα μεταλλικό περίβλημα» έγραψε ο Sur.

«Είναι δυνατόν για την Apple να προσθέσει αποκλειστικά χαρακτηριστικά, όπως γρήγορη φόρτιση ή να παραταθεί η φόρτιση να διαφοροποιηθεί από το πακέτο και να ενισχύσει την αξία του δικού της hardware οικοσυστήματος “, πρόσθεσε ο αναλυτής.

Η Apple φέρεται να έχει υπογράψει  συνεργασίες ασύρματης φόρτισης  με τις Lite-On Semiconductor, MediaTek, Foxconn, Pegatron και Luxshare, αλλά είναι δύσκολο να πει κανείς ποια εταιρεία θα παράσχει πραγματικά την τεχνολογία φόρτισης για το iPhone 8.

Το επερχόμενο iPhone 8 της Apple φημολογείται εδώ και καιρό ότι θα διαθέτει ασύρματη τεχνολογία φόρτισης, κάποιες αναφορές λένε ότι θα μπορούσε να έρθει με μεγάλου βεληνεκούς τεχνολογία ασύρματης φόρτισης, ενώ άλλοι λένε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια επαγωγική λύση φόρτισης. Το τηλέφωνο φημολογείται ότι θα έρθει με γυάλινο σκελετό το οποίο είναι απαραίτητο για μια επαγωγική λύση φόρτισης.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS