ΑρχικήinetΤο νέο Gear VR της Samsung είναι εδώ!

Το νέο Gear VR της Samsung είναι εδώ!

Εδώ και καιρό η Samsung φημολογείται ότι εργάζεται πάνω στα νέα headset Gear VR που έρχονται με έναν νέο ειδικό ελεγκτή και τώρα νέα δημοσίευση αποκαλύπτει ότι η νέα συσκευή είναι πολύ κοντά στην επίσημη κυκλοφορία. Ενδιαφέρον προκαλεί η είδηση ότι το νέο headset θα διαθέτει έναν μονό ελεγκτή χεριού.Gear VR
Το Gear VR, με το κωδικό όνομα SM-R32, θα διαθέτει ένα διαφορετικό μπροστινό κάλυμμα για να συγκρατεί το Galaxy S8 μαζί με έναν μονό ελεγκτή. Ουσιαστικά, ο σχεδιασμός του νέου VR θα είναι παρόμοιος με του τρέχοντος Gear VR, SM-R323 για το Galaxy S7, με μερικές μικρές αλλαγές φυσικά.
Το νέο Gear VR θα είναι σε θέση να κρατήσει τα Galaxy S8 και Galaxy S8 Plus ενώ θα μπορούσε παράλληλα να έρθει με έναν ειδικό χειρισμό, παρόμοιο με το Daydream View VR της Google. Ο εκλεχτής θα χρησιμοποιείται για gaming, αναπαραγωγή πολυμέσων και διάφορες VR εφαρμογές.

Οι χρήστες θα πρέπει να αγοράσουν ένα ξεχωριστό ελεγκτή Bluetooth αν θέλουν να παίξουν πολύπλοκα παιχνίδια στο Gear VR ή γενικότερα επιθυμούν περισσότερες λειτουργίες σε σχέση με αυτές που προσφέρει το touchpad.

Το τρέχον Gear VR SM-323 είναι συμβατό με το Gear 360, Galaxy S7 και S7 Edge, Note 5, Galaxy S6, S6 edge και S6 edge+ smartphones. Διαθέτει ένα touchpad με πλάτη και πλήκτρα ρύθμισης ήχου και συνδέεται με τις συσκευές μέσω της θύρας microUSB.

Το Gear VR έχει βάθος 101 βαθμούς πεδίου και ζυγίζει 345 γραμμάρια. Επιπλέον, διαθέτει ένα gyrometer, επιταχυντή και αισθητήρες εγγύτητας ενώ προσφέρει την ευκαιρία να βιώσετε την εμπειρία εικονικής πραγματικότητας 360 μοιρών. Το νέο μοντέλο θα είναι ικανό να υποστηρίξει την 6,2 ιντσών οθόνη του Galaxy S8 Plus και θα διαθέτει θύρα Type-C

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS