ΑρχικήinetG502 Proteus Spectrum: Το καλύτερο gaming ποντίκι!

G502 Proteus Spectrum: Το καλύτερο gaming ποντίκι!

Το gaming είναι η ζωή σου και συνεπώς θέλεις όλα όσα έχουν να κάνουν με αυτό να είναι άψογα και τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορά. Αυτό σκεφτήκαμε και εμείς και είπαμε σήμερα να σας παρουσιάσουμε το καλύτερο gaming ποντίκι που μπορείτε να βρείτε αυτή τη στιγμή εκεί έξω.gaming

G502 Proteus Spectrum

Το  G502 Proteus Spectrum έρχεται να αντικαταστήσει τον προκάτοχο του, Proteus Core, χωρίς να είναι ιδιαίτερα διαφορετικό από αυτό. Βασική προσθήκη αποτελεί η εισαγωγή προσαρμόσιμου φωτισμού RGB και η ένταξη της τεχνολογίας Logitech.

Σχεδιασμός

Πρόκειται για ένα μαύρο- γκρι ποντίκι περισσότερο γνωστό για τα γωνιακά κουμπιά του και τα μεταλλικό ροδάκι κύλισης τα οποία παραπέμπουν σε ρομποτικό σχεδιασμό αισθητικής  Logitech G.

To G502 προσφέρει έναν συνδυασμό επιθετικής και συνάμα λεπτής σχεδίασης. Αν και δεν “ουρλιάζει” gaming ποντίκι, δεν πρόκειται να συναντήσετε σε ένα τυπικό ποντίκι γραφείου τόσο δραματικές γωνίες για τα κύρια κουμπιά να προεξέχουν ως δίδυμοι κυνόδοντες.

Χαρακτηριστικά

Το νέο G502 προσφέρει το αγαπημένο χαρακτηριστικό κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του: έναν μεταλλικό τροχό κύλισης υψηλής ταχύτητας ο οποίος περιστρέφεται ελευθέρα. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ παραδοσιακής και γρήγορης κύλισης με το πάτημα ενός κουμπιού δημιουργώντας έτσι μια έντονα ικανοποιητική εμπειρία αφής.

Χρησιμοποιώντας το λογισμικό Logitech μπορείτε να συντονίσετε το ποντίκι σας σε όποια επιφάνεια χρησιμοποιείτε περισσότερο. Αν και η πλειοψηφία των χρηστών δεν μπορεί να καταλάβει την μεγάλη διαφορά ακρίβειας όταν χρησιμοποιείται το ποντίκι σε μια συντονισμένη επιφάνεια, οι γνώστες της παρέας μπορούν να εκτιμήσουν αυτή την επιλογή.

Άνεση

Πέραν όμως από το τεχνικό κομμάτι, το G502 διαθέτει μια λεία επιφάνεια με λαβές υφής καουτσούκ στις δύο πλευρές. Αυτό σημαίνει ότι το ποντίκι είναι αρκετά ανθεκτικό στον ιδρώτα και παραμένει άνετο στα χέρια σας για μεγάλες χρονικές περιόδους.

Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε…

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS