ΑρχικήinetΤο ξεκλείδωτο Alcatel IDOL 4S τώρα στο Amazon!

Το ξεκλείδωτο Alcatel IDOL 4S τώρα στο Amazon!

Το Alcatel IDOL 4S είναι μια από τις τελευταίες Windows 10 Mobile συσκευές και αφού κυκλοφόρησε στα ράφια ως αποκλειστική  T-Mobile συσκευή, το τηλέφωνο μπορεί τώρα να αγοραστεί ξεκλείδωτο από το Amazon.

idol

Η ξεκλείδωτη έκδοση του  IDΟL 4S μπορεί να γίνει δική σας τώρα για  $ 449, η οποία είναι σχεδόν η τιμή έναρξης του T-Mobile, αλλά εξακολουθεί να σας φέρνει το πλήρες πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει επίσης ακουστικά VR.

Το IDOL 4S είναι το πρώτο  Windows 10 Mobile που λανσάρεται με τα ακουστικά VR, οπότε είναι αυτονόητο ότι για τους οπαδούς των Windows Phone, αυτό είναι μια αρκετά καλή ευκαιρία να βιώσουν αυτή τη νέα διάσταση του λειτουργικού συστήματος με μια συσκευή υψηλής ποιότητας.

Το Alcatel IDOL 4S τρέχει Windows 10 Mobile και έρχεται με μια 5,5 ιντσών AMOLED οθόνη που φαίνεται εντυπωσιακή και έχει ανάλυση 1080×1920. Το τηλέφωνο τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή  Snapdragon 820 (ο οποίος είναι ο καλύτερος που μπορείτε να έχετε στο κινητό σας τηλέφωνο αυτή τη στιγμή, μέχρι το ντεμπούτο του Samsung Galaxy S8 με Snapdragon 835) και διαθέτει 4GB μνήμης RAM και 64GB αποθήκευσης.

Επιπλέον μπορείτε επίσης να έχετε μια πολύ ικανή κάμερα 21-megapixel με διπλό φλας LED, αλλά και μια μπροστινή κάμερα 8-megapixel με υποστήριξη 1080p για κλήσεις βίντεο και selfie.

Το Alcatel IDΟL 4S είναι αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες Windows 10 Mobile συσκευές στην αγορά αυτή τη στιγμή, και την άφιξη του στο Amazon καθιστά διαθέσιμη στους πολλούς αγοραστές, αν και οι στατιστικές έχουν δείξει ότι το μερίδιο αγοράς των τηλεφώνων των Windows μειώνεται με ταχείς ρυθμούς.

Περίπου το 0,3 τοις εκατό από τα τηλέφωνα που πωλούνται το τελευταίο τρίμηνο ήταν τα Windows τηλέφωνα, είπε η Gartner και η κατάρρευση αυτή αναμένεται να συνεχιστεί τους επόμενους μήνες λόγω της έλλειψης των εφαρμογών και των προγραμματιστών που υποστηρίζουν την πλατφόρμα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS