ΑρχικήReviewsΓνωρίστε τα Bose Companion 2 Series III ηχεία

Γνωρίστε τα Bose Companion 2 Series III ηχεία

Δεδομένου ότι αναφερόμαστε στην τρίτη κυκλοφορία της Bose Companion 2 σειράς, το Series III διαθέτει καλύτερη έξοδο ήχου από τους προκατόχους του. Αν και πρόκειται για ηχεία χωρίς εξωτερικό subwoofer χωρίς μάλιστα να δέχονται την προσθήκη, αποτελούν σίγουρα καλύτερη επιλογή από τα ηχεία που ήδη χρησιμοποιείτε. Γιατί; Bose Companion 2

Τα  Bose Companion 2 Series III έχουν σχεδιαστεί να ενισχύουν χαμηλού φάσματος απόδοση που παρέχει πιο λεπτομερή ήχο.

Τα ηχεία έχουν έναν απλό σχεδιασμό με μεγάλες θύρες  στο μπροστινό μέρος. Στο δεξί ηχείο στεγάζεται όλος ο έλεγχος του συστήματος μαζί με τις θύρες εισόδου. Στο μπροστινό του μέρος συναντάμε το σύστημα ρύθμισης έντασης ήχου καθώς και την υποδοχή ακουστικών. Στο πίσω μέρος υπάρχουν δύο αναλογικές είσοδοι 3,5mm: η μια χρησιμεύει στην σύνδεση με επιτραπέζιο υπολογιστή ενώ η δεύτερη λειτουργεί ως βοηθητική θύρα σύνδεσης με φορητή συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων ή smartphone.

Tα Bose Companion 2 Series III υπόσχονται ένα ευρύ πεδίο ήχου χάρη στο στερεοφωνικό κύκλωμα ψηφιακής επεξεργασίας. Να σημειώσουμε ότι επειδή τα ηχεία διαθέτουν αναλογική είσοδο, είναι δύσκολο να επιτευχθεί ένα αμιγώς καλό ψηφιακό σήμα όταν έχουμε μετατροπή του από αναλογικό σε ψηφιακό. Σε αυτό θα μας βοηθήσει το εγχειρίδιο με τις οδηγίες ρύθμισης έντασης ήχου του υπολογιστή μας για να πετύχουμε τον ποιοτικότερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το σύστημα δεν διαθέτει τηλεχειριστήριο όπως τα περισσότερα του είδους του για την απομακρυσμένη ρύθμιση έντασης του ήχου. Παρ’όλ’αυτά, έρχεται με ένα τροφοδοτικό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα ηχεία σας σε περίπτωση που δεν ανταποκρίνονται λόγω της ρύθμισης με το πρότυπο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ολοκληρώνοντας, όπως προαναφέραμε παρόλο που δεν διαθέτουν subwoofer για υψηλή ένταση με δυνατό μπάσο, εξακολουθούν να παράγουν καλύτερο ήχο από τα ενσωματωμένα ηχεία.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS