ΑρχικήinetΗ Samsung θα φέρει το Nougat σε περισσότερα τηλέφωνα

Η Samsung θα φέρει το Nougat σε περισσότερα τηλέφωνα

Η Samsung Turkey μόλις αποκάλυψε μια λίστα με συσκευές που θα λάβουν ενημερώσεις Android 7.0 Nougat updates, σε συνδυασμό με την κατά προσέγγιση ημερομηνία που θα συμβεί αυτό. Ο κατάλογος περιλαμβάνει μια πληθώρα Samsung smartphones και tablets.

nougat

Η Samsung Turkey αποκάλυψε μια λίστα με 20 smartphones που θα λάβουν Android 7.0 Nοugat updates φέτος. Τα Galaxy S7 και S7 edge βρίσκονται στην κορυφή της λίστας, να σημειωθεί ότι η εγκατάσταση 7.0 Nougat ξεκίνησε να τρέχει τον Φεβρουάριο του 2013. Mε αυτό το ρυθμό, μέχρι το τέλος αυτού του μήνα, τα  Galaxy S7 και S7 edge smartphones στις περισσότερες χώρες θα έχουν λάβει την ενημέρωση.

Επόμενα στην λίστα είναι τα  Galaxy S6 και S6 edge που θα λάβουν την ενημέρωση στις 27 Φεβρουαρίου, μετά ακολουθεί το Galaxy Note 5 στις 6 Μαρτίου και το  Galaxy S6 edge+ στις 13 Μαρτίου.

Σε ότι αφορά τα tablets, η Samsung σκοπεύει να φέρει την ενημερωμένη έκδοση για τα Galaxy Tab S2 Refresh, Galaxy Tab, Galaxy Tab A με S Pen 10.1 ιντσών και το 10.1-ιντσών Galaxy Tab A. Αυτά τα tablets θα λάβουν το Nοugat update από τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους. Προφανώς το επερχόμενο Galaxy Tab S3 θα έχει προ-εγκατεστημένο 7.0 Nοugat.

Το χρονοδιάγραμμα για Nοugat updates θα ποικίλλει ανάλογα με τις περιοχές, αλλά αυτές οι ημερομηνίες πρέπει περίπου να συμπίπτουν με άλλες χώρες της Ευρώπης. Το 7.0 Nοugat update θα πρέπει να φέρει βελτιώσεις της μπαταρίας σε συσκευές της Samsung, καθώς και πολλαπλών παραθύρων υποστήριξης, νέα χαρακτηριστικά γρήγορης απάντησης και βελτιωμένα Always On Display χαρακτηριστικά σε όσα τηλέφωνα το υποστηρίζουν.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS