ΑρχικήReviewsΤο κορυφαίο app ομορφιάς της Κίνας είναι ένα κινητό ιδανικό για selfie

Το κορυφαίο app ομορφιάς της Κίνας είναι ένα κινητό ιδανικό για selfie

selfie-app

Μέχρι τώρα, θα έχετε ακούσει για το Meitu – το κορυφαίο κινεζικό app ομορφιάς που έχει προκαλέσει πάταγο.

Η κινεζική εταιρεία δημιουργίας εφαρμογών, έχει επίσης αξιοποιήσει κατάλληλα την εμμονή ορισμένων ατόμων με τις selfies, με τα ειδικά “selfie phones.” Το τελευταίο μοντέλο της, το Τ8, μόλις ανακοινώθηκε την Τρίτη και διαθέτει κάμερες 12 megapixel με γρήγορο autofocus, τόσο στη πίσω όσο και στην μπροστινή κάμερα.

Οι κάμερες χρησιμοποιούν dual pixel αισθητήρα Sony IMX362 – τον ίδιο αισθητήρα που χρησιμοποιείται στην πίσω κάμερα του Xiaomi redmi Pro 2. Οι Dual pixel κάμερες είναι γνωστές ότι παρέχουν πολύ πιο γρήγορα αυτόματη εστίαση, καθώς και καθαρότερες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Το τηλέφωνο, που είναι κατασκευασμένο με βάση ένα καλλωπιστικό λογισμικό, θα φέρει επίσης κάποια μορφή τεχνητής νοημοσύνης, κατά τους ισχυρισμούς της εταιρείας.

Η AI θα εφαρμόσει την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου της Meitu σε όλη την τεράστια βάση δεδομένων των selfie, προκειμένου να μαντέψει την ηλικία, το φύλο και τους τόνους του δέρματος του ατόμου, έτσι ώστε να μπορεί να κάνει μια καλύτερη εικασία στο πώς να αυτο-προσαρμόσει την εμφάνισή σας.

Αυτό σημαίνει ότι θα ισχύουν διαφορετικές επιπτώσεις σε γυναίκες, άνδρες και παιδιά, λέει η εταιρεία. Ένας εκπρόσωπος της Meitu είπε ότι η λειτουργία AI είναι μοναδική για το τηλέφωνο προς το παρόν και δεν βρίσκεται στις εφαρμογές της Meitu.

«Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα αυτή τη στιγμή αν ο ανιχνευτής φύλου και ηλικίας θα είναι διαθέσιμος στις εφαρμογές μας στο μέλλον», πρόσθεσε.

Παρά την ισχυρή δυνατότητα για selfie, το ίδιο το τηλέφωνο είναι αρκετά προχωρημένο. Το Τ8 χρησιμοποιεί έναν δέκα-πύρηνο επεξεργαστή MediaTek 2.3GHz και ένα τροποποιημένο λειτουργικό σύστημα βασισμένο στο Android Marshmallow. Σε σύγκριση, η άλλη κινεζική κατασκευάστρια Oppo R9 έχει οκτώ-πύρηνο επεξεργαστή 2GHz και το Huawei Mate 8 έχει έναν οκτώ-πύρηνο επεξεργαστή 2.3GHz.

Η Meitu έκανε το ντεμπούτο του πρώτου τηλεφώνου της το 2013 και κυκλοφορεί ένα  νέο μοντέλο κάθε χρόνο από τότε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS