ΑρχικήgiveawayΨηφιακές εκδόσεις FlipHTML5: Δωρεάν συνδρομές για όλους

Ψηφιακές εκδόσεις FlipHTML5: Δωρεάν συνδρομές για όλους

FlipHTML5: Στη σύγχρονη εποχή της τεχνολογίας και του διαδικτύου, οι ψηφιακές εκδόσεις κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος: Περιοδικά, κατάλογοι, φυλλάδια, ιστοσελίδες και αφίσες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των ψηφιακών χρηστών και αποτελούν πλέον βασικό πυλώνα διαδικτυακής επιτυχίας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει μεγάλη δυσκολία στο να δημιουργήσει κανείς ικανοποιητικές δημοσιεύσεις με τη χρήση επαγγελματικών λογισμικών καθώς απαιτούν τόσο χρόνο όσο και προσπάθεια. Ακόμα και αν είστε γραφίστας, Web Developer ή Video Maker είναι ανέφικτη η δημιουργία ή ολοκλήρωση απαιτητικών έργων μέσα σε περιορισμένο χρόνο.

Πως λοιπόν θα δημιουργήσετε ρεαλιστικά και πρωτότυπα FlipBooks μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα;

Την λύση σας δίνει η υπηρεσία FlipHTML5 που μετατρέπει σε λίγα μόλις λεπτά τα PDF αρχεία και τις εικόνες σε διαδραστικά eBooks και δημοσιεύσεις όπως κινούμενα φυλλάδια, περιοδικά, καταλόγους κτλ.

Δεν έχει σημασία αν είστε αρχάριος ή πετυχημένος επαγγελματίας. Το FlipHΤML5 είναι ο απλούστερος τρόπος για να δημιουργήσετε  το έργο των ονείρων σας μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στα χαρακτηριστικά του λογισμικού.

Αρχικά, να τονίσουμε ότι το FlipHΤML5 επιτρέπει την μετατροπή των PDF αρχείων σε  CSS3 jQuery και HTML5 FlipBooks ενώ η συμβατότητα δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα καθώς υποστηρίζει οποιαδήποτε συσκευή συμπεριλαμβανομένων iPad, iPhone, Android συσκευών, PC Mac κλπ.

FlipHTML5

 

[su_heading size=”17″ margin=”30″]Χαρακτηριστικά[/su_heading]

Μετατροπή PDF σε διαδραστικά FlipBooks

Το FlipHΤML5 μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε PDF, Word, Excel, PPT, καθώς και αρχεία εικόνας σε εκπληκτικές διαδραστικές δημοσιεύσεις. Ακολουθώντας τα εύκολα βήματα που προσφέρονται από την υπηρεσία η επιτυχία είναι εγγυημένη.

Animation Editor

Εμπλουτίστε τις online εκδόσεις σας με διαδραστικά κινούμενα σχέδια χρησιμοποιώντας το “animation editor” του FlipHTML5. Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρήστε πια ψάχνοντας μόνοι σας, καθώς το λογισμικό σας παρέχει μια γκάμα εκπληκτικών κινούμενων σχεδίων.

Φιλικότητα προς όλες τις συσκευές

Δεν έχει σημασία από ποια συσκευή θα αναγνωστούν οι δημοσιεύσεις σας καθώς έχει διαμορφωθεί ένας φιλικός σχεδιασμός για κάθε συσκευή. Δεν χρειάζεται λοιπόν να κάνετε τίποτα απολύτως καθώς το FlipHTML5 φροντίζει για εσάς.

Υποστήριξη πολυμέσων στα FlipBooks

Το FlipHTML5 υποστηρίζει οποιοδήποτε βίντεο στο YouTube, το Vimeo, εικόνες, slideshow φωτογραφιών, αρχεία ήχου, συνδέσμους κλπ. Μπορείτε να κάνετε τα FlipBooks σας πιο διαδραστικά με τις πολυάριθμες λειτουργίες της υπηρεσίας.

Εκατοντάδες Themes και Templates

Εκατοντάδες Themes και Templates κάνουν τις εργασίες σας πάρα πολύ εύκολες καθώς δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε από το μηδέν. Επιλέγετε το πρότυπο της αρεσκείας σας και στην συνέχεια κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε.

Πολλαπλές Μορφές Έκδοσης

Επειδή ο καθένας από εσάς έχει διαφορετικές ανάγκες, οι προγραμματιστές του FlipHΤML5 προσφέρουν ποικίλες μορφές εκδόσεων (publishing formats) όπως Zip, Exe ή Html. Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα απευθείας διαμοιρασμού των ψηφιακών σας projects μέσω email, καθώς και μετατροπής τους σε WordPress ή Joomla plugins.

Δημοσίευση σε Cloud

Αν θέλετε να μοιραστείτε τις δημοσιεύσεις σας με τον έξω κόσμο η FlipHTML5 σας έχει την λύση. Μπορείτε να δημοσιεύσετε τα περιοδικά και τα eBooks άμεσα στην διαδικτυακή πλατφόρμα cloud publishing της υπηρεσίας. Σας δίνετε η δυνατότητα διαχείρισης, κοινοποίησης ακόμα και πώλησης των δημοσιεύσεων. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αυξήσετε τα κέρδη σας τοποθετώντας διαφημίσεις μέσα στα project σας.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του FlipHTML5 και όσοι από εσάς θέλετε να ανακαλύψετε ακόμα περισσότερες, πιο εξελιγμένες δυνατότητες της υπηρεσίας δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα και δεν θα χάσετε.

[su_button url=”http://fliphtml5.com/explore” target=”blank” style=”3d” background=”#45699c” color=”#ffffff10″ wide=”no” center=”yes” radius=”3″ icon_color=”#ffffff”]Ανακάλυψε τις δυνατότητες του FlipHTML5 τώρα! [/su_button]

[su_box title=”GiveAway” box_color=”#C3E453″ title_color=”#121511″ radius=”0″]Το SecNews.gr σε συνεργασία με την FlipHTML5 σας προσφέρει απεριόριστα συνδρομητικά πακέτα 3μηνων Platinum λογαριασμών κόστους $74.75 ο καθένας.

Η προσφορά ισχύει για τις τέσσερις επόμενες μέρες, δηλαδή μέχρι την 1η Μαρτίου. Μπορείτε να πάρετε το πακέτο σας από το παρακάτω link:[/su_box]

Πάρτε την 3μηνη άδεια σας

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS