ΑρχικήinetΟι επίσημες φωτογραφίες του Huawei P10 του είναι εντυπωσιακές!

Οι επίσημες φωτογραφίες του Huawei P10 του είναι εντυπωσιακές!

Το  Huawei P10 θα αποκαλυφθεί στον κόσμο στις 26 Φεβρουαρίου, μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό του, το  P10 Plus. Υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ των  high-end smartphones, αλλά το πιο προφανές είναι το μέγεθος.

huawei

Καθώς το Huawei P10 λέγεται ότι θα έρθει με μια οθόνη 5,2 ιντσών, το καλύτερα προσαρμοσμένο P10 Plus θα διαθέτει μια μεγαλύτερη οθόνη  5,5 ιντσών. Στην κορυφή όλων αυτών το πρώτο θα διαθέτει μια επίπεδη οθόνη, ενώ το δεύτερο μια οθόνη με κυρτά άκρα.

Η καλύτερη εικόνα του standard Huawei P10 διέρρευσε πρόσφατα από τον Evan Blass. Η γκρίζα έκδοση  του smartphone δεν φαίνεται να είναι καθόλου εντυπωσιακή, σε αντίθεση με το Huawei P10 Plus το οποίο φαίνεται πιο κατάλληλο για πραγματική ναυαρχίδα της εταιρείας.

Η φωτογραφία του Huawei P10 που μόλις εμφανίστηκε στο διαδίκτυο επιβεβαιώνει μερικά στοιχεία για τα οποία έχουμε αναφερθεί σχετικά τις τελευταίες εβδομάδες, όπως η τοποθέτηση του σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και της κάμερας.

Σε αντίθεση με το  Huawei P10 Plus το οποίο στερείται ένα φυσικό κουμπί Home ενώ το  standard μοντέλο έχει ένα, το οποίο υποτίθεται ότι θα στεγάσει το scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων. Μια εγκατάσταση διπλής κάμερας είναι παρούσα στο πίσω μέρος του Huawei P10 επίσης. Οι φακοί Leica επιβεβαιώθηκαν, μαζί με ένα  dual-tone LED flash. Οι αριστερά και οι δεξιά προσόψεις είναι αρκετά λεπτές, αλλά τα άνω και κάτω μέρη δεν έχουν συρρικνωθεί αρκετά για να κάνουν το τηλέφωνο να φαίνεται εντυπωσιακό.

Το Huawei P10 θα έρθει με μια μη-αποσπώμενη μπαταρία στο εσωτερικό του. Ένα ειδικό κουμπί κάμερας φαίνεται ότι θα τοποθετηθεί στην δεξιά πλευρά του τηλεφώνου, κοντά στο κουμπί διπλής έντασης.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS