ΑρχικήinetΗμερομηνίες κυκλοφορίας των Galaxy S8 και LG G6

Ημερομηνίες κυκλοφορίας των Galaxy S8 και LG G6

To Galaxy S8 της Samsung και το G6 της LG είναι δύο από τις πιο αναμενόμενες συσκευές που πρόκειται να ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Ενώ είμαστε βέβαιοι ότι η LG σκοπεύει να παρουσιάσει το νέο της smartphone στις 26 Φεβρουαρίου, η φημολογούμενη ημερομηνία ανακοίνωσης του Galaxy S8, 29 Μαρτίου, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.Galaxy S8

Νέα έκθεση αναφέρει ότι η Samsung πρόκειται να εισάγει στην αγορά την ναυαρχίδα της στις 21 Απριλίου. Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι εκείνη την ημέρα θα το αποκτήσουν όλες οι αγορές παγκοσμίως ενώ υποστηρίζεται ότι η Νότια Κορέα θα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να το λάβει μια εβδομάδα νωρίτερα. Ωστόσο, για να εξασφαλιστεί σταθερότητα στις προμήθειες του τηλεφώνου το πιο πιθανό είναι το Galaxy S8 να κάνει πρεμιέρα την ίδια ημέρα σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό επιβεβαιώνει και έκθεση της Νότιας Κορέας που υποστηρίζει ότι η Samsung δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα διεξαχθεί προ-πώληση του Galaxy S8 στη χώρα ή όχι.

Από την άλλη πλευρά η LG στοχεύει στην παρατήρηση της αρχικής αντίδρασης της αγοράς στο G6 και στην συνέχεια θα εισάγει μια εκστρατεία προ-πώλησης της ναυαρχίδας της. Φαίνεται ότι και η Samsung αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτό δεδομένου ότι οι στρατηγικές προ-πώλησης βοηθάνε στο μάρκετινγκ της συσκευής. Σύμφωνα με την έκθεση η προ-πώληση του Galaxy S8 θα ανοίξει στις 13 Απριλίου χωρίς όμως να έχει οριστικοποιηθεί η ημερομηνία αυτή.

Το σίγουρο είναι ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας η LG πρόκειται να ανακοινώσει το νέο της μοντέλο το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην αγορά στις 10 Μαρτίου. Η προ-πώληση του G6 θα ξεκινήσει στις 2 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 9 ενώ το τηλέφωνο θα κάνει πρεμιέρα στην ευρεία αγορά την αμέσως επόμενη ημέρα.

Η LG έχει προωθήσει αρκετά το νέο της smartphone οπότε το G6 θα ανακτήσει κάποια δυναμική στην αγορά πριν την αποκάλυψη του Galaxy S8.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS