ΑρχικήinetΟ φορητός προσωπικός βοηθός PLEN Cube

Ο φορητός προσωπικός βοηθός PLEN Cube

Cube

Μετά από την ανάπτυξη των πρώτων φορητών ρομπότ PLEN2 πίσω στο 2015 από την  PLENGoer Robotics με έδρα την Ιαπωνία, η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα νέο ρομποτικό φορητό προσωπικό βοηθό, που εύστοχα ονομάστηκε PLEN Cube.

Το PLEN Cube ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα στο Kickstarter, θέλοντας να κερδίσει $ 50.000 τους επόμενους δύο μήνες και έχει ήδη αναγείρει σχεδόν το ήμισυ του στόχου σε δωρεές από τις πρώτες κιόλας ώρες της κυκλοφορίας του.

Η εταιρεία δίνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον προσωπικό βοηθό PLEN Cube και τις δυνατότητές του:

«Το PLEN Cube είναι ένα φορητό ρομπότ που μπορεί να εδραιώσει τις συσκευές σας και τις διαδικτυακές υπηρεσίες, κάνοντάς τες πιο απλές στη χρήση και την αυτοματοποίηση. Απαθανατίστε στιγμές με μια έξυπνη κάμερα που παρακολουθεί το πρόσωπο και τις κινήσεις σας. Και συμπληρώνει τη ζωή σας με την ενεργοποίηση του hands-free και επιλογές προσαρμογής. Και όπως τα προηγούμενα ρομπότ μας, το PLEN2 – που υποστηρίχθηκε επίσης στο Kickstarter το 2015 – το PLEN cube έχει το δικό του μοναδικό χαρακτήρα και κινήσεις.

Σκεφτείτε το PLEN Cube σαν το δεξί σας χέρι (σε ​​μορφή ρομπότ). Έχουμε συσκευάσει πολλά σε αυτό το παιχνιδιάρικο 3-ιντσών εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος: έναν ισχυρό επεξεργαστή, Full-HD κάμερα, οθόνη, μικρόφωνο και ηχεία, μαζί με λογισμικό αιχμής με αναγνώριση προσώπου, αναγνώριση ομιλίας και πολλά άλλα.

Απλά χρησιμοποιήστε φωνητικές εντολές για να τραβήξετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο. Το PLEN Cube χρησιμοποιεί την τεχνολογία όρασης υπολογιστή για να σας ακολουθήσει όπου κι αν πάτε. Για τους φωτογράφους – αυτή είναι η λειτουργία “follow me” την οποία αναζητούσαν!

Το PLEN Cube μπορεί να περιστρέφεται ακόμα και 360 μοίρες για να προσφέρει μια πανοραμική φωτογραφία. Επειδή είναι wifi και bluetooth-enabled, μπορείτε να μοιραστείτε άμεσα φωτογραφίες ή live stream βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπεριλαμβανομένων των Facebook, Instagram και Twitter.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS