ΑρχικήinetBULLET 02 ο μικρότερος φακός LED του κόσμου

BULLET 02 ο μικρότερος φακός LED του κόσμου

φακός

Η εταιρεία Slughaus έχει ξεκινήσει στο Kickstarter μία νέα καμπάνια για τον εξαιρετικά μικρό της φακό με τη μορφή του BULLET 2, το οποίο διαφημίζεται ως ο μικρότερος φακός του κόσμου και βασίζεται στην προηγούμενη έκδοση, η οποία χρηματοδοτήθηκε επίσης με επιτυχία μέσω του Kickstarter.

Ο μικροσκοπικός φακός LED πολλαπλών χρήσεων, είναι διαθέσιμος για δωρεές που ξεκινούν από μόλις $ 10 και αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το Νοέμβριο του 2017.

Ο φακός αυτός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και μεταφέρεται εύκολα σε ένα μπρελόκ ή εφαρμόζεται σε ένα φερμουάρ. Η ομάδα ανάπτυξης πίσω από το φακό BULLET εξηγήσει περισσότερα για τη δεύτερης γενιάς συσκευή της.

“Πέρυσι παρουσιάσαμε το BULLET: το μικρότερο φακό LED του κόσμου. Τώρα επιστρέφουμε με ένα ακόμα πιο minimal σχέδιο, εμπνευσμένο από την εικονική 40 S & W Luger. Δημιουργήσαμε το BULLET 02: το μικρότερο φακό LED στον κόσμο. Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι καλύτερο και να λύσουμε όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε το πρώτο Bullet. Έτσι πήγαμε πίσω στο σχεδιαστήριο και αρχίσαμε έναν πλήρη επανασχεδιασμό.

Το uber minimal design τον καθιστά ακόμη μικρότερο από ό, τι ο προκάτοχός του. Το BULLET 02 μπορεί να συνδεθεί με σχεδόν οτιδήποτε, την τσάντα του γυμναστηρίου σας, το σακάκι σας, τα κλειδιά σας κ.α. Κατάλληλο για οποιαδήποτε εσωτερική ή εξωτερική κατάσταση. Πιστεύουμε ότι οι καθημερινές σας ανάγκες μεταφοράς είναι μια αντανάκλαση του εαυτού σας και του τρόπου ζωής σας. Το BULLET 02 όχι μόνο είναι λειτουργικό, όμορφο και μικροσκοπικό, αλλά η νέα σχεδίασή του το κάνει τον καλύτερο, πιο ανθεκτικό φακό LED για τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Το BULLET 02 θα διαθέτει μια γρήγορη περιστροφή 180 μοιρών που είναι κλειδωμένο για ασφαλή on / off λειτουργία. Το Bullet 02 δεν θα ξεκλειδώσει ακόμα και κάτω από τις πιο έντονες συνθήκες.”

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS