ΑρχικήUpdatesΗ Microsoft κάνει update στο OneNote για Windows 10

Η Microsoft κάνει update στο OneNote για Windows 10

Η Microsoft έστειλε μόνο μια σημαντική ενημέρωση για το OneNote app σημειώσεων για τα Windows 10, η οποία προσφέρει νέα χαρακτηριστικά που είχαν προηγουμένως ελεγχθεί με την βοήθεια από γνώστες και κυκλοφόρησαν πριν από περίπου ένα μήνα.

onenote

Πρώτα απ΄όλα αυτή η νέα έκδοση OneNote έρχεται με τις επιλογές να δημιουργήσετε διαγράμματα και διαγράμματα ροής, έτσι ώστε να μπορούν τώρα να πάνε στο Shapes gallery για να τοποθετήσουν κύκλους, τετράγωνα, βέλη ή άλλα στοιχεία στις σημειώσεις σας. Αυτό θα πρέπει πρακτικά να έρθει όταν εργάζεστε σε παρουσιάσεις που αργότερα εξάγονται σε διαφορετικές εφαρμογές.

Στην συνέχεια υπάρχουν επιλογές για να αποθηκεύσετε τις εικόνες και τα αρχεία από τις σημειώσεις σας οπουδήποτε στον υπολογιστή και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε δεξί κλικ στο στοιχείο που θέλετε να αποθηκεύσετε.

Υπάρχει επίσης μια νέα τοποθέτηση της σελίδας, με την Microsoft να λέει ότι οι χρήστες μπορούν γρήγορα να προσθέσουν μια νέα σελίδα κάτω από την τρέχουσα επιλεγμένη και όχι στο κάτω μέρος της λίστας. Η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνει νέα bullet στυλ και handles παραγράφων, καθώς και ένα πολύ βολικό χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε με κωδικό τη προστασία των σημειώσεων σας.

Ο ορισμός κωδικού πρόσβασης είναι εξαιρετικά εύκολος, έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε απλά δεξί κλικ στο σημειωματάριο που θέλετε να προστατεύσετε και στην συνέχεια να ρυθμίσετε έναν κωδικό πρόσβασης.

Δεδομένου ότι αυτή είναι μια ενημερωμένη έκδοση που κυκλοφόρησε μέσα από το Store, το να αποκτήσετε την νέα έκδοση είναι μια διαδικασία που διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα, οπότε αν σας αρέσουν αυτά τα νέα χαρακτηριστικά ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS