ΑρχικήinetΤα Apple AirPods τώρα διαθέσιμα σε 58 χρώματα από την ColorWave

Τα Apple AirPods τώρα διαθέσιμα σε 58 χρώματα από την ColorWave

Η Apple λάνσαρε τα ασύρματα ακουστικά AirPods μόνο σε λευκό χρώμα και αξεσουάρ πωλούνται στην τιμή των $ 159 στην ιστοσελίδα της Apple, με δωρεάν αποστολή. Τα κακά νέα είναι το χρονικό διάστημα αποστολής θα μπορούσε να φτάσει τις έξι εβδομάδες. Τώρα μια εταιρεία προσφέρει τα AirPods σε 58 χρώματα.

airpods

Η ColorWare είναι μια εταιρεία που προσαρμόζει τα ηλεκτρονικά προϊόντα σε διάφορα χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών της Apple. Η εταιρεία που έχει έδρα τις ΗΠΑ, πρόσφατα ανακοίνωσε ότι άρχισε να δέχεται παραγγελίες για AirPods της Apple, καθιστώντας έτσι τα ακουστικά διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι πελάτες μπορούν να ζωγραφίσουν τα AirPods τους σε 58 διαφορετικά χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω: μεταλλικό χρώμα, γυαλιστερό και ματ φινίρισμα. Οι πελάτες πρέπει να πληρώσουν $ 289 για ένα ζευγάρι ζωγραφισμένα AirPods ή $ 319, αν επιθυμούν να λάβουν μια προσαρμοσμένη περίπτωση φόρτισης.

Δεν είναι και πολύ φτηνό να αγοράσετε τα χρωματιστά AirPοds, η ColorWare χρεώνει σχεδόν το διπλάσιο από το κόστος των κλασσικών λευκών AirPοds. Η εταιρεία αναφέρει ότι η διαδικασία βαφής είναι αρκετά δύσκολη και χρονοβόρα. Λαμβάνει τα AirPοds απευθείας από την Apple, η οποία καθιστά τον εκτιμώμενο χρόνο shipping μεταξύ 8 έως 10 εβδομάδες.

Η ColorWare προσφέρει στους πελάτες την δυνατότητα να προσαρμόσουν κάθε  AirPod διαφορετικά και η εταιρεία προσφέρει ακόμη στους χρήστες τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τρεις επιλογές χρωμάτων για $ 15. Η ColorWare δεν είναι η μόνη εταιρεία που προσφέρει τα έγχρωμα AirPοds. Η εταιρεία BlackPods από το Μπρούκλιν προσφέρεται να ζωγραφίσει AirPοds σε μαύρο χρώμα στην τιμή των $ 249. Το κόστος περιλαμβάνει την τιμή ενός νέου ζευγαριού AirPods.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS