ΑρχικήReviewsHuawei Watch 2 με υποδοχή κάρτας SIM

Huawei Watch 2 με υποδοχή κάρτας SIM

Οι φήμες για την ημερομηνία διαδόχου του Huawei Watch άρχισαν να κυκλοφορούν από τον περασμένο μήνα. Σήμερα είμαστε βέβαιοι ότι το SmartWatch θα ανακοινωθεί σε δύο ημέρες.

Το επερχόμενο Ηuawei Watch 2 διέρρευσε από τον ακούραστο leakster Evan Blass μέσω του VentureBeat. Δεν υπάρχουν ακόμα πολλές λεπτομέρειες για το SmartWatch, αλλά έχουμε πάρα πολλές εικόνες που δείχνουν την επερχόμενη wearable συσκευή.Huawei Watch

Σύμφωνα με τον Blass, το επόμενο smartwatch της Huawei θα παρουσιαστεί απίσημα επίσημα στο MWC 2017 στις 26 Φεβρουαρίου, μαζί με τα smartphones της εταιρείας, Huawei P10 και P10 Plus.

Το Huawei Watch 2.0 είναι ένα Android Wear 2.0 SmartWatch, αλλά περισσότερο από αυτό, προσφέρει και συνδεσιμότητα κάρτας SIM. Ναι όπως φαίνεται υπάρχει μια υποδοχή κάρτας nanosim στο SmartWatch, και έτσι θα μπορεί να λαμβάνει και να πραγματοποιεί κλήσεις χωρίς να χρειάζεται σύνδεση με κάποιο smartphone.

To Ηuawei Watch 2 θα είναι διαθέσιμο σε πολλές επιλογές χρωμάτων όπως φαίνεται και στις εικόνες.

Δεν υπάρχουν ακόμα άλλες πληροφορίες, όπως το hardware που χρησιμοποιεί ή την τιμή του, αλλά η 26η Φεβρουαρίου είναι κοντά.

Δείτε τις εικόνες:

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS