ΑρχικήinetΕτοιμαστείτε για τις νέες Samsung Windows 10 συσκευές

Ετοιμαστείτε για τις νέες Samsung Windows 10 συσκευές

Φήμες υποστηρίζουν ότι η Samsung σχεδιάζει την κυκλοφορία μια νέας Windows 10 συσκευής που θα ονομάζεται Galaxy Book. Πρόσφατα λοιπόν, εντοπίστηκε στο διαδίκτυο ένα μικρό tablet της Samsung που αποδεικνύει ότι η ο κολοσσός σκοπεύει να επενδύσει στο μέλλον αρκετά πάνω στο λειτουργικό σύστημα της Microsoft.Windows 10

Ένα αρκετά μικρό tablet με την κωδική ονομασία SM-W627 που εντοπίστηκε στην ιστοσελίδα της FCC αποδεικνύει ότι πέρα από το Galaxy Book και το  TabPro S2, η Samsung εργάζεται πάνω σε μια τρίτη συσκευή 10,6 ιντσών που θα τρέχει σε Windows 10 λειτουργικό σύστημα. Αν και σε αυτό το σημείο έχουμε λίγες πληροφορίες στα χέρια μας σχετικά με τις νέες συσκευές φαίνεται ότι η Samsung ετοιμάζει τελείως διαφορετικό lineup των Windows 10 συσκευών που θα μπορούσε να παρουσιαστεί στο MWC 2017.

Σύμφωνα με την αναφορά η νέα συσκευή της Samsung θα διαθέτει 4G LTE, Wi-Fi και Bluetooth 4.1 ενώ η συνδεσιμότητα και η φόρτιση θα πραγματοποιούνται μέσω της θύρας  USB Type-C.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι το tablet θα διαθέτει υποστήριξη για αποσπώμενο πληκτρολόγιο οπότε μιλάμε περισσότερο για μια  2-σε-1 συσκευή παρά για ένα απλό tablet. Αυτή η περίπτωση μας θυμίζει αρκετά την Surface σειρά της Microsoft η οποία μπορεί να λειτουργήσει ως φορητός υπολογιστής αλλά και ως tablet χάρη στο πληκτρολόγιο.

Εφόσον η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα καμία από τις φήμες είναι δύσκολο να πούμε αν το Galaxy Book αποτελεί προάγγελο των  Windows 10 συσκευών.

Να σημειώσουμε όμως ότι μια συσκευή 10,6 ιντσών αν και ονομάζεται Galaxy Book δύσκολα μπορεί να θεωρηθεί άξιος αντίπαλος του Surface Book της Microsoft που αποτελούν τον απόλυτο φορητό υπολογιστή με μεγαλύτερη οθόνη και top-notch hardware.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS