ΑρχικήinetYouTube ένα δισεκατομμύριο ώρες τη μέρα κάθε μέρα

YouTube ένα δισεκατομμύριο ώρες τη μέρα κάθε μέρα

Αν έχετε ποτέ αναρωτηθεί πόσο χρόνο περνούν οι χρήστες του YouTube παρακολουθώντας βίντεο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο αριθμός έχει φτάσει πλέον στις 1.000.000.000 ώρες κάθε μέρα. Ναι ένα δισεκατομμύριο ώρες τη μέρα.

Είναι ένας υπερβολικά μεγάλος αριθμός, που όμως περιμέναμε ότι θα συμβεί. Το 2015, το YοuTube ανακοίνωσε ότι ξεπέρασε τις 500.000.000 ώρες την ημέρα ενώ στο τέλος του 2014 είχε πιάσει τις 300 εκατομμύρια ώρες.YouTube

Στην πραγματικότητα, ο αριθμός ορόσημο δεν έγινε τις τελευταίες μέρες, αλλά κάποια στιγμή στο τέλος του περασμένου έτους.

“Ας το θέσουμε σε μια προοπτική. Αν επρόκειτο να καθίσετε και να παρακολουθήσετε ένα δισεκατομμύριο ώρες το YouTube, θα σας πάρει πάνω από 100.000 χρόνια. 100.000 χρόνια πριν, οι πρόγονοί μας ήταν έφτιαχναν πέτρινα εργαλεία και άρχισαν την μετανάστευσή τους από την Αφρική, ενώ τα μαμούθ και τα μαστόδοντα περιπλανιόταν στη Γη. Αν χρησιμοποιούσαμε 100.000 χρόνια σε ένα ταξίδι με την ταχύτητα του φωτός, θα μπορούσαμε να ταξιδέψουμε από το ένα άκρο του Γαλαξία στο άλλο (χωρίς να γεράσουμε)” αναφέρει μια δημοσίευση στο blog του YοuTube για το θέμα.

Η δημοσίευση της υπηρεσίας της Google, δίνει περισσότερο έμφαση όχι τόσο στον αριθμό ορόσημο, αλλά στην ποικιλία των βίντεο που παίζεται κάθε μέρα από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους, τις διαθέσεις τους, και τις ανάγκες τους.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS