ΑρχικήinetΤο αναδιπλούμενο Galaxy X βρίσκεται μια ανάσα μακριά...

Το αναδιπλούμενο Galaxy X βρίσκεται μια ανάσα μακριά…

Αν και η Samsung ήταν αρκετά απασχολημένη με το MWC συνέδριο τις τελευταίες μέρες απ’ ότι φαίνεται οι εργασίες καλά κρατούν για το νέο συναρπαστικό Galaxy X κινητό. Το εμπορικό σήμα του αναδιπλούμενου smartphone δόθηκε στην Νότια Κορέα που σημαίνει ότι η επίσημη πρεμιέρα είναι αρκετά κοντά.Galaxy X

Η εφαρμογή εμπορικού σήματος κατατέθηκε στις 24 Φεβρουαρίου χωρίς όμως να αποκαλύπτει πολλά για τις προδιαγραφές του νέου smartphone. Στην πραγματικότητα οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει για το κινητό είναι ελάχιστες  καθώς απ’ ότι η Samsung τις φυλάει αρκετά κρυφές.

Φημολογείται ότι το νέο Galaxy X  θα μπορούσε να έχει μια οθόνη 5 ιντσών που διπλώνει σε ένα 7 ιντσών tablet καθιστώντας το έτσι σε ένα πολύ συναρπαστικό αναδιπλούμενο smartphone. Πιθανότατα να διαθέτει μια 4Κ AMOLED οθόνη που διπλώνει στη μέση. Υποστηρίζεται ότι η Samsung θα κατασκευάσει 100.000 μονάδες της συσκευής σε μια πρώτη φάση προκειμένου να εξετάσει την αντίδραση της αγοράς.

Η Samsung δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο Galaxy X μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους ή ακόμα και μέχρι τους πρώτους μήνες του 2018. Απ’ ότι φαίνεται ο κολοσσός ετοιμάζεται να εφοδιάσει την αγορά με ένα εξαιρετικό αναδιπλούμενο smartphone και δεν πρόκειται να ρισκάρει την άμεση κυκλοφορία του αν δεν έχει πετύχει το αποτέλεσμα που επιθυμεί.

Τις τελευταίες εβδομάδες φήμες υποστηρίζουν ότι η Samsung θα παρουσιάσει το αναδιπλούμενο smartphone κατά την διάρκεια του MWC πίσω από κλειστές πόρτες και μόνο για ορισμένους επιχειρηματικούς εταίρους.

Πάντως, το Galaxy X δεν θα είναι η μόνη αναδιπλούμενη συσκευή που θα χτυπήσει την αγορά κατά τα επόμενα χρόνια καθώς η Apple έχει ήδη κατοχυρώσει τα δικά της διπλώματα ευρεσιτεχνίας όπως ακριβώς και η LG.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS