ΑρχικήinetHoison, η αυτόματη ταΐστρα για τα κατοικίδια

Hoison, η αυτόματη ταΐστρα για τα κατοικίδια

Hoison

Ως ένα σύγχρονο και ιδιαίτερα έξυπνο σύστημα, η ταΐστρα Hoison διαθέτει έως και 10 λειτουργίες που μπορούν να κάνουν το τάισμα του αγαπημένου σας κατοικιδίου πιο αποτελεσματικό και διασκεδαστικό.

Χρησιμοποιώντας το Smartphone σας, η μονάδα αυτή θα σας επιτρέψει να προγραμματίσετε την ώρα του ταΐσματος, να μιλήστε στα κατοικίδιά σας, ακόμα και να τα παρακολουθήσετε σας. Ως ένα σύγχρονο σύστημα σίτισης, αυτή η μονάδα θα σας επιτρέψει να προγραμματίσετε τα πάντα χρησιμοποιώντας το κινητό σας, με την προϋπόθεση ότι έχετε εγκαταστήσει τη σωστή εφαρμογή. Θα χρειαστεί να κατεβάσετε και να συνδεθείτε στο «Wetchat» και από εκεί μπορείτε εύκολα να προγραμματίσετε τα γεύματα του κατοικιδίου σας.

Το Hoison αποτελεί επίσης μια έξυπνη και χρήσιμη μονάδα, δεδομένου ότι αποθηκεύει πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά σίτισης του ζώου σας σε cloud. Οι συσσωρευμένες πληροφορίες στη συνέχεια θα εμφανίζονται σε εσάς. Επίσης, το μηχάνημα συστήνει το σωστό πρόγραμμα διατροφής για τα κατοικίδια ζώα σας. Θα λειτουργήσει όλη την ώρα, ακόμη και αν γίνει διακοπή ρεύματος ή αν η σύνδεση έχει διακοπεί.

Πώς λειτουργεί το Hoison

Αυτή η ταΐστρα είναι εξοπλισμένη με σύστημα αντι-παρεμβολών, το οποίο εξασφαλίζει ότι κανένα τρόφιμο δεν θα κολλήσει στο μηχάνημα. Η μονάδα λειτουργεί με ένα μοτέρ 5v, που τρέχει μέχρι και 6 στροφές το λεπτό.

Το Hoison είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας και εγκεκριμένο από τον FDA πλαστικό υλικό και διαθέτει μια εσωτερική μπαταρία που λειτουργεί ως εφεδρική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Αυτή η μπαταρία μπορεί να τροφοδοτεί τη συσκευή έως 24 ώρες. Και αν υπάρχει διακοπή ρεύματος ή πρόβλημα σύνδεσης, η συσκευή θα εξακολουθεί να προσπαθήσει να επανασυνδεθεί για να συνεχίσει τη λειτουργία της.

Αν λοιπόν αναζητάτε μια σύγχρονη και έξυπνη συσκευή για να ταΐζετε τα ζωάκια σας το Hoison είναι αυτό που θέλετε. Είναι ιδανικό για πολυάσχολους επαγγελματίες που εξακολουθούν να θέλουν να έχουν τον έλεγχο, ακόμη και αν είναι στο δρόμο ή ταξιδεύουν.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS