ΑρχικήinetSamsung Galaxy S8 το πρώτο επίσημο press render

Samsung Galaxy S8 το πρώτο επίσημο press render

Αν και μέχρι σήμερα έχουμε δει πάρα πολλές διαρροές για το Samsung Galaxy S8, αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το επίσημο press render χάρη στον Evan Blass. Η νέα εικόνα δείχνει μόνο το μπροστινό μέρος της συσκευής, αλλά είμαστε σίγουροι ότι μέχρι να ανακοινωθεί το smartphone θα το δούμε από όλες τις πλευρές του.

Θα παρατηρήσετε την ημερομηνία παρουσίασης της συσκευής που εμφανίζεται στην οθόνη του τηλεφώνου και επιβεβαιώνει ότι το Samsung Galaxy S8 θα ανακοινωθεί επίσημα στις 29 Μαρτίου.Samsung Galaxy S8

Τα εικονίδια της κάμερας και του τηλεφώνου εμφανίζονται στην οθόνη κλειδώματος της συσκευής. Και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο.

Οι πλευρικές προσόψεις είναι εξαιρετικά λεπτές, και σχεδόν αόρατες, λόγω του ότι το Galaxy S8 διαθέτει κυρτά-άκρα.

Η μπροστινή κάμερα του Samsung Galaxy S8 πάνω από την οθόνη θα χρησιμοποιείται και από ένα σαρωτή ίριδας, μια νέα μέθοδο ελέγχου ταυτότητας που θα προσφέρεται από τη ναυαρχίδα της Samsung εκτός από τη συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων που δεν είναι ορατή στην εικόνα.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα Galaxy S της Samsung, το Galaxy S8 θα έρθει με έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων προσαρμοσμένο στο πίσω μέρος, που θα είναι τοποθετημένος δίπλα στην κάμερα και όχι κάτω.

Το κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του τηλεφώνου, ενώ η αριστερή πλευρά διαθέτει ένα διπλό πλήκτρο έντασης, και ενδεχομένως, ένα ειδικό πλήκτρο για την κάμερα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS