ΑρχικήinetΝέα κυρτή οθόνη Philips LCD Ultra Wide-Color

Νέα κυρτή οθόνη Philips LCD Ultra Wide-Color

Η MMD, brand license partner των οθονών Philips, παρουσιάζει την καινούργια 27 ιντσών κυρτή οθόνη για να προσφέρει εκθαμβωτικές εικόνες γραφικών στους χρήστες που αναζητούν μια οθόνη σε ιδανικό μέγεθος για το σπίτι τους. Κάνοντας της εμπειρία θέασης ακόμα πιο ζωντανή, η νέα σειρά κυρτών οθονών διαθέτει την ευρύτερη γκάμα χρωμάτων της τεχνολογίας Ultra Wide-Color για ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων.

Με μια εντυπωσιακά μικρή ακτίνα καμπυλότητας 1800 χιλ., η 278E8QJAB προσφέρει μια άκρως συναρπαστική εμπειρία αυξάνοντας την αντίληψη του βάθους και μειώνοντας την παραμόρφωση της εικόνας. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Adaptive Sync, προσφέρει απόλυτα ομαλή εμπειρία θέασης χωρίς τρεμόπαιγμα, σκίσιμο ή θαμπάδα στην κίνηση.Philips

Με ενισχυμένη ανάλυση Full HD και την πιο πρόσφατη τεχνολογία Ultra Wide-Color, η οθόνη Philips 278E8QJAB προσφέρει μία από τις μεγαλύτερες γκάμες χρωμάτων στην αγορά για λαμπερά γραφικά: η τεχνολογία Ultra Wide-Color υποστηρίζει ευρύτερη γκάμα χρωμάτων, 130% sRGB (104% NTSC) σε αντίθεση με το σύνηθες ποσοστό 99% sRGB (72% NTSC).

Επεκτείνεται στο φάσμα των χρωμάτων που μπορούν να αντιληφθούν οι χρήστες στην οθόνη, ενισχύοντας το hardware και όχι προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις του λογισμικού.
Αυτό είναι χρήσιμο για διάφορες εργασίες όπως για παράδειγμα στο online shopping, όπου οι χρήστες μπορούν να δουν με ακρίβεια το χρώμα των προϊόντων που παραγγέλνουν. Για το video, η τεχνολογία Ultra Wide-Color διασφαλίζει ότι ο χρήστης θα δει ακριβώς το υλικό που έχει τραβήξει με την κάμερα του. Οι φωτογράφοι και οι δημιουργοί video μπορούν να βασιστούν στην ακριβή αναπαραγωγή των χρωμάτων, ενώ οι ταινιόφιλοι θα απολαύσουν κάθε ταινία όπως ακριβώς θα ήθελε ο σκηνοθέτης.
Συμπληρώνοντας τη χρωματική της απόδοση και τις λεπτές καμπύλες γραμμές, η οθόνη διαθέτει ακόμα τεχνολογία VA LED, μια προηγμένη τεχνολογία κάθετης ευθυγράμμισης πολλαπλών τομέων που παρέχει λόγο αντίθεσης υψηλής στατικής για επιπλέον ζωντανές και φωτεινές εικόνες. Αυτό αξιοποιεί ακόμα περισσότερο την απόδοση της οθόνης για φωτογραφίες, ταινίες και εφαρμογές γραφικών.

Η νέα οθόνη 27 ιντσών είναι γεμάτη με λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τη θέαση πραγματική απόλαυση. Η τεχνολογία Flicker-Free ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα για μια πιο σταθερή εικόνα, ενώ η λειτουργία Philips SmartImage Lite προσαρμόζει τις ρυθμίσεις για να ταιριάζουν με το περιεχόμενο που εμφανίζεται, ενισχύοντας δυναμικά την αντίθεση, τον κορεσμό των χρωμάτων και την ευκρίνεια εικόνων και video -και όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η οθόνη είναι εξοπλισμένη με DisplayPort για υψηλή μεταφορά δεδομένων, καθώς και θύρα HDMI. Ακόμα, περιλαμβάνεται ένα ζευγάρι στερεοφωνικών ηχείων υψηλής ποιότητας που συμπληρώνει με τέλειο ήχο τα φοβερά οπτικά εφέ.

Η νέα οθόνη Philips 278E8QJAB E-Line, θα είναι διαθέσιμη στην αγορά το Μάρτιο 2017 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης €279.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS