ΑρχικήinetHonor 6X: Έρχεται με Android 7.0 Nougat ενημέρωση

Honor 6X: Έρχεται με Android 7.0 Nougat ενημέρωση

Η Huawei μόλις ανακοίνωσε ότι ξεκινάει ένα πρόγραμμα για τους ιδιοκτήτες του Honor 6X των ΗΠΑ προσφέροντας τους τη δυνατότητα να γίνουν beta testers για την νέα Android 7.0 Nougat ενημέρωση. Η Huawei έχει ήδη ξεκινήσει την πρόσληψη χρηστών μέσω της ανακοίνωσης που έκανε στο Twitter.Honor 6X

Η εταιρεία χρειάζεται την βοήθεια των ιδιοκτητών του Honor 6X των ΗΠΑ για τον έλεγχο της απερχόμενης Android 7.0 Nougat ενημέρωσης στις συσκευές. Οι χρήστες που θα συμμετάσχουν στην δοκιμή θα πρέπει να μοιραστούν την ΙΜΕΙ της συσκευής με την εταιρεία μέσω e-mail στο huaweifut@huawei.com.

Αν και φήμες ήθελαν η ενημέρωση Android 7.0 Nougat να φτάσει τον Μάρτιο σε όλα τα Honor 6X, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη τον Μάρτιο μόνο για τις μονάδες beta στις ΗΠΑ.

Το Honοr 6X προς το παρόν τρέχει σε Android 6.0 Marshmallow και αν οι χρήστες επιθυμούν να λάβουν την αναβαθμισμένη έκδοση το συντομότερο δυνατόν θα πρέπει να εγγραφούν στο πρόγραμμα δοκιμών beta.

Η ενημέρωση θα καταφτάσει και στους χρήστες των υπόλοιπων χωρών αμέσως μετά την έναρξη των δοκιμών στις ΗΠΑ.

Η Huawei παρουσίασε επίσης έναν διαγωνισμό για τους οπαδούς της καλώντας τους να γράψουν μια κριτική για το Honor 6X μέχρι τις 3 Μαρτίου και η καλύτερη κριτική θα αποκτήσει μια μονάδα εντελώς δωρεάν. Λεπτομέρειες αναφέρονται στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Το Honοr 6X ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια του CES 2017 ως ένα προσιτό τηλέφωνο με οθόνη LCD IPS 5,5 ιντσών και Kinir 655 chipset στο εσωτερικό. Η συσκευή διαθέτει 3GB μνήμη RAM και 32GB εσωτερική μνήμη, ή 4GB μνήμη RAM και 64GB μνήμη. Έρχεται με μια εγκατάσταση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος και αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 3,340mah.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS