ΑρχικήinetSnapchat drone! Είναι πιθανό?

Snapchat drone! Είναι πιθανό?

drone

Η Snap Inc. έχει αρχίσει να παίζει με τους drone! Η εταιρεία εργάζεται πάνω στην οικοδόμηση των δικών της drone.

Η Snap είναι μια εταιρεία φωτογραφικών μηχανών.  «Νιώθουμε ότι είμαστε πραγματικά στην αρχή του τι είναι ικανές να κάνουν οι κάμερες, να εξελιχθούν από το να είναι απλά ένα κομμάτι υλικού, με λογισμικό που συνδέεται στο Διαδίκτυο» δήλωσε ο Evan Spiegel Διευθύνων Σύμβουλος της Snap σε ένα βίντεο 35 λεπτών. Μέχρι στιγμής, η Snap Inc. έχει κυκλοφορήσει μόνο γυαλιά ηλίου με ενσωματωμένη κάμερα, τα  Spectacles, για να επιδείξει ως “φωτογραφική μηχανή.” Η Snap θα αρχίσει τη διαπραγμάτευση στο χρηματιστήριο την Πέμπτη, παρουσιάζοντας έτσι τις μελλοντικές προοπτικές της στους επενδυτές.

Η Snap Inc., με έδρα τη Βενετία, Καλιφόρνια, έχει ένα τμήμα της εταιρείας που ονομάζεται Snap Labs, το οποίο εργάζεται πάνω σε μυστικά έργα, συμπεριλαμβανομένων των wearable καμερών, της αναγνώρισης προσώπου και της τεχνολογίας σάρωσης 3D, σύμφωνα με το Reuters.

Η Snap βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις με εταιρείες drone. Η Snap ενδιαφερόταν για την εξαγορά της Lily Robotics, ανέφερε το Δεκέμβριο το Business Insider , επικαλούμενο πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

Η Lily Robotics προσφέρει ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος που παρακολουθεί και ακολουθεί τους ιδιοκτήτες του και τραβάει ταυτόχρονα βίντεο, δημιουργώντας μία hands-free εμπειρία καταγραφής παρόμοια με αυτή των γυαλιών.

Τι γίνεται μέσα στο Snap Labs είναι άγνωστο για τους περισσότερους από την εταιρεία, ακόμα και για κορυφαία στελέχη, σύμφωνα με άνθρωπο που γνωρίζει καλά το θέμα.

Αλλά είναι σαφές ότι κάποιο είδος gadgets κατασκευάζεται – ή τουλάχιστον η γνώση για μια τέτοια προσπάθεια είναι εντός των τειχών.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, το Snapchat έχει προσλάβει δεκάδες μηχανολόγους μηχανικούς, οι οποίοι εργάστηκαν παλιότερα στην Apple, τη Google, τη GoPro, τη Motorola και τη Qualcomm. Η εταιρεία εμπορίας Mediakix μάλιστα, οραματίστηκε πρόσφατα πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα smartphone Snap Inc.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS