ΑρχικήinetΚυκλοφόρησε Android 7.1.1 Nougat Beta Update για το OnePlus 3T

Κυκλοφόρησε Android 7.1.1 Nougat Beta Update για το OnePlus 3T

Καλά νέα για τους οπαδούς του OnePlus, καθώς η ομάδα που χειρίζεται τα software updates μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο Android 7.1.1 Nougat beta. Δυστυχώς, το update βασίζεται σε HydrogenOS, πράγμα που σημαίνει ότι είναι έτοιμο για τις Κινεζικές versions του OnePlus 3 και 3T.

oneplus

Στην πραγματικότητα εκείνοι που προτιμούν το OxygenOS από το HydrogenOS πρέπει να απέχουν από αυτή την ενημέρωση σε αυτό το Android 7.1.1 Nougat beta.

Αν το OnePlus 3 ή 3T smartphone σας τρέχει Android 7.0 Nougat βασισμένο σε HydrogenOS, μπορείτε να κατεβάσετε αυτό το  beta των  1.32GB. Το update έχει ξεδιπλωθεί OTA (over the air) σε στάδια, έτσι ώστε να μπορεί να πάρει λίγο χρόνο μέχρι να φτάσει σε όλες τις συσκευές.

Όσον αφορά τις αλλαγές η νέα ενημερωμένη έκδοση φέρνει πολλές- αξίζει να σημειωθεί ότι το ΟnePlus έχει συμπεριλάβει την τελευταία ενημερωμένη έκδοση March security patch, η οποία δεν έχει ακόμη δοθεί στην δημοσιότητα από άλλους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων.

Εκτός των υπολοίπων αλλαγών που περιλαμβάνονται στο update, το ΟnePlus αναφέρει υποστήριξη για συγχρονισμό notes, καθώς και την επιλογή για να ρυθμίσετε τις εικόνες που τραβήξατε με την κάμερα του τηλεφώνου σας ως ταπετσαρίες. Μπορείτε ακόμη να ορίσετε η ταπετσαρία να αλλάζει αυτόματα σε καθημερινή βάση.

Πολλές βελτιώσεις έχουν εφαρμοστεί και στο Gallery, τη δυνατότητα δηλαδή να φιλτράρετε την συλλογή φωτογραφιών βάση χρόνο και μήνα. Μπορείτε ακόμη να φιλτράρετε τις εικόνες με βάση την τοποθεσία οπού είχαν ληφθεί.

Το ΟnePlus επίσης διορθώνει τις εικόνες χαμηλής ανάλυσης που δεν φαίνονται καθαρά όταν κάνετε ζουμ. Το ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας ενημερώθηκε με μερικά ακόμη νέα χαρακτηριστικά όπως την θερμοκρασία χρώματος και το επίπεδο της διόρθωσης.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS