ΑρχικήinetΑυτή είναι η χειρότερη στιγμή για να αγοράσετε ένα iPhone

Αυτή είναι η χειρότερη στιγμή για να αγοράσετε ένα iPhone

Η Apple είναι έτοιμη να διαπράξει ένα σοβαρό αδίκημα κατά του iPhone 7

iPhone

Η συσκευή, η οποία είναι υπέροχη και μόλις λίγων μηνών- πιθανόν να μετατραπεί σε μη ανακυκλώσιμα θρύψαλα, από το επερχόμενο iPhone 8, αν οι φήμες είναι αληθινές. Φυσικά, είναι αλήθεια ότι ένα λαμπερό νέο iPhone πάντα είναι προ των θυρών, αλλά υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι η επερχόμενη εικονική συσκευή της Apple, θα είναι ένα τόσο σημαντικό άλμα προς τα εμπρός, που θα ήταν ανόητο να επενδύσετε σε μια συσκευή τώρα.

Να ποιο είναι το θέμα: Μια έκθεση της Wall Street Journal την Τρίτη, ανέφερε ότι η Apple θα απορρίψει τη θύρα Lightning για το iPhone 8, αντικαθιστώντας τη με μία USB-C. Με άλλα λόγια, τα καλώδια που χρησιμοποιείτε επί του παρόντος για να φορτίσετε το τηλέφωνό σας ή για να ακούσετε μουσική, θα καταστούν άχρηστα, καταδικασμένα να μείνουν στα συρτάρι σας για πάντα!

Όπως και οι περισσότερες «καινοτομίες» από την Apple στις μέρες μας, υπάρχει προηγούμενο γι ‘αυτήν. Πριν από το iPhone 5 που ξεκίνησε το 2012, οι συσκευές χρησιμοποιούσαν υποδοχή 30-pin που ταίριαζε στο iPod της. Ήταν ένα ευρύτερο, ηχηρότερο πράγμα από τη θύρα Lightning στα σημερινά iPhones. Πολλά gadgets τρίτων (όπως το πανταχού παρόν iHome) χρησιμοποίησαν αυτό το βύσμα, έτσι προσαρμογείς πωλήθηκαν για να κρατήσουν τους καταναλωτές ήσυχους.

Μπορεί ακόμα να βλέπετε τέτοιους συνδέσμους σε παλαιότερους εξοπλισμούς σε γυμναστήρια (τώρα κάπως ξεπερασμένους γιατί η Apple δημιούργησε ένα νέο τύπο καλωδίου πριν από πέντε χρόνια), ή στο ρολόι-ραδιόφωνο στα δωμάτια των ξενοδοχείων.

Αλλά υπάρχουν και καλά νέα: Ένας διακόπτης στο USB-C, θα έφερνε την Apple σε ένα καθιερωμένο οικοσύστημα, θεωρητικά γυρνώντας όλους τους χρήστες ενάντια σε ένα τέτοιο βρώμικο κύκλο εργασιών.

Αυτός είναι και ο λόγος που τώρα είναι λάθος στιγμή για να αγοράσετε ένα iPhone: Το Lightning, που είναι μια αποκλειστική τεχνολογία της Apple, φαίνεται να είναι στο κατώφλι του «θανάτου». Αν το iPhone 8 εγκαινιάσει μία USB-C θύρα, θα βρείτε τον εαυτό σας παγιδευμένο σε μια παλιάς μορφής υποστήριξη, που θα αδυνατεί να εργαστεί εύκολα με τις νεότερες συσκευές τρίτων κατασκευαστών. Και αυτό δεν είναι καθόλου καλό.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS