ΑρχικήinetApple μπορεί να ανακοινώσει το iPhone SE με 128GB αυτό το μήνα

Apple μπορεί να ανακοινώσει το iPhone SE με 128GB αυτό το μήνα

Η Apple αναμένεται να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση αυτό το μήνα, κατά την οποία η εταιρεία ενδέχεται να ανακοινώσει νέες iPad Pro συσκευές και μια νέα παραλλαγή του iPhone SE. Πρόσφατες εκθέσεις έχουν δηλώσει ότι η Apple θα μπορούσε να φέρει ένα νέο iPhone SE με 128GB εσωτερική αποθήκευση.

iphone

Φαίνεται ότι τα κεντρικά γραφεία Target έχουν επιτρέψει από τα καταστήματα τους μια σειρά από μοντέλα iPhοne SE στην Apple αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με ένα σημείωμα της εταιρείας που δημοσίευσε η MacRumors. Έξι ξεκλείδωτα μοντέλα iPhοne SE 16GB και 64GB σε χρώματα χρυσό, ασημί, ροζ χρυσό και διαστημικό γκρι επεστράφησαν στην Apple, μαζί με δύο μοντέλα Sprint.

Επιπλέον, ένας υπάλληλος Target δήλωσε ότι δεν έχει λάβει απόθεμα του iPhοne SE δεδομένου ότι το iPhοne 7 ανακοινώθηκε τον περασμένο έτος. Η κίνηση αυτή θα μπορούσε να ζητηθεί από εταιρείες που κάνουν πιο “φτηνές” θα λέγαμε πωλήσεις, αλλά θα μπορούσε επίσης να σηματοδοτήσει μια νέα έκδοση, ειδικά δεδομένου ότι θα μπορούσε να γίνει λίγες μέρες ή ακόμη και εβδομάδες πριν από την εκδήλωση της Apple τον Μάρτιο.

Μια έκθεση από τον περασμένο μήνα έλεγε ότι η Apple ετοιμάζεται να ανακοινώσει ένα iPhοne SE με 128GB εσωτερική αποθήκευση και ένα κόκκινο iPhone 7 και  iPhone 7 Plus. Το iPhone SE πωλείται σήμερα σε παραλλαγές των 16GB και 64GB μνήμης, ένα ανανεωμένο μοντέλο με μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη αποθήκευσης είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει πελάτες που είναι οπαδοί του iPhοne με μικρότερες οθόνες. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να κυκλοφορήσει ένα μοντέλο με 32GB εσωτερική αποθήκευση, αλλά αυτό μένει να αποδειχθεί.

Οι αναλυτές είπαν πέρυσι ότι η Apple πιθανότατα δεν θα λανσάρει ένα ανανεωμένο μοντέλο του iPhοne SE φέτος, καθώς η εταιρεία εστιάζει στο iPhοne 8, το οποίο θα σηματοδοτήσει την επέτειο των δέκα ετών από το πρώτο iPhone που λανσαρίστηκε.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS