ΑρχικήinetΔιέρρευσε το πρώτο βίντεο του Samsung Galaxy S8

Διέρρευσε το πρώτο βίντεο του Samsung Galaxy S8

Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει την επόμενη ναυαρχίδα της, το Galaxy S8 και S8+ κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο στις 29 Μαρτίου. Το τηλέφωνο έχει διαρρεύσει σε πάρα πολλές εικόνες μέχρι σήμερα, και όπως φαίνεται ήρθε η ώρα να δούμε και ένα βίντεο. Galaxy S8

Το Samsung Galaxy S8 μόλις διέρρευσε σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από το SlashLeaks, αποκαλύπτοντας το τηλέφωνο από όλες τις πλευρές, συμπεριλαμβανομένης της πίσω πλευράς της, η οποία δεν υπήρχε σε προηγούμενες διαρροές. Το βίντεο επιβεβαιώνει τη θέση του σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, δίπλα από την πίσω κάμερα. Το πρωτότυπο Galaxy της σειράς 8 που αποκαλύπτεται στο βίντεο έχει μαύρο χρώμα, αλλά θα προσφέρεται σε περισσότερες επιλογές.

Το βίντεο αποκαλύπτει επίσης το μπροστινό πλαίσιο με μικροσκοπικά πλαίσια, την έλλειψη του home button, καθώς και πολλά κουμπιά που βρίσκονται στο πλάι του τηλεφώνου. Το Galaxy S8 θα έρθει με volume rockers στο πλάι και ένα πλήκτρο του Bixby, την εικονική βοηθό της Samsung.

Δείτε το σύντομο βίντεο

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS