ΑρχικήinetΓνωρίστε το νέο laptop της Litebook, θα το αγαπήσετε!

Γνωρίστε το νέο laptop της Litebook, θα το αγαπήσετε!

Η Litebook, μια μικρή κατασκευαστική εταιρεία που ορισμένοι από εσάς πιθανότατα να μην έχετε ακούσει πριν, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο Linux-powered φορητό υπολογιστή που είναι φθηνός, λεπτός, γρήγορος, κομψός, ελαφρύς και σχεδιασμένος για να ανταγωνιστεί τα  Chromebooks. Litebook

Ο Alpha Litebοok είναι ένας φορητός υπολογιστής 14,1-ιντσών Full HD (1920×1080), τρέχει σε  Ubuntu λειτουργικό σύστημα με μερικές από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανοιχτού κώδικα συμπεριλαμβανομένου του Google Chrome, Steam για Linux, Spotify, Skype, PlayOnLinux, WPS Office office suite κτλ.

Ουσιαστικά ο νέος φορητός υπολογιστής είναι εδώ για να ανταποκριθεί στις ανάγκες πολλών Linux χρηστών που δεν  επιθυμούν να διαθέτουν πλέον ένα λειτουργικό σύστημα με τα χαρακτηριστικά των Microsoft Windows λόγω των κακόβουλων ιών και προγραμμάτων αλλά από την άλλη ούτε διαθέτουν τα λεφτά να αγοράσουν ένα ακριβό MacBook από την Apple. Φυσικά ποτέ δεν μπορεί να πάει κάτι στραβά με ένα Chromebook αλλά το Litebοok είναι το κάτι άλλο.

Ο φορητός υπολογιστής Liteboοk τροφοδοτείται από έναν Intel Quad-Core επεξεργαστή σε συνδυασμό με 4GB LPDDR3 RAM. Αν και διαθέτει σκληρό δίσκο 512GB HDD οι χρήστες έχουν και την επιλογή του SSD 32GB (Solid State Drive). Τα χαρακτηριστικά του laptop ενσωματώνονται σε 802.11n Wi-Fi και Bluetooth 4.0 συνδεσιμότητα.

Έρχεται με δύο θύρες USB 3.0, μία θύρα HDMI, μια θύρα RJ-45 Ethernet, υποδοχή ήχου, Micro SD XDHC, μια κάμερα web 720p HD, και στερεοφωνικά ηχεία. Το καλύτερο της υπόθεσης είναι ότι το Litebοok περιλαμβάνει μια μπαταρία που διαρκεί μέχρι και 9 ώρες. Διατίθεται σε μαύρο, λευκό και κόκκινο χρώμα και ζυγίζει μόλις 1,3 κιλά.

Η τιμή του υπολογιστή ξεκινά από μόλις 234 ευρώ. Τα έξοδα αποστολής είναι ανάλογα την τοποθεσία σας ενώ μπορείτε επίσης να το αποκτήσετε και από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS