ΑρχικήinetΤο Facebook προσθέτει το City Guides για να κανονίζετε τα ταξίδια σας

Το Facebook προσθέτει το City Guides για να κανονίζετε τα ταξίδια σας

Μερικοί άνθρωποι δεν σχεδιάζουν ένα ταξίδι χωρίς πρώτα να επισκεφτούν ταξιδιωτικές ιστοσελίδες και να ρωτήσουν φίλους που έχουν επισκεφτεί αυτό το μέρος.

Facebook

Αν το Facebook κάνει αυτό που λέει, σύντομα θα είστε σε θέση να κάνετε και τα δύο, χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από την εφαρμογή του.

Το μέσω κινωνικής δικτύωσης δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό, το City Guides για επιλεγμένους iOS και Android χρήστες. Είναι η απάντηση του Facebook στο TripAdvisor, παρέχοντας επιμελημένες προτάσεις για τα τοπικά αξιοθέατα, τις εκδηλώσεις, τα εστιατόρια και πολλά άλλα. Για να σας διευκολύνει ακόμα περισσότερο, σας παρουσιάζει επίσης έναν κατάλογο φίλων που έχουν επισκεφθεί την πόλη και τι έκαναν όταν ήταν εκεί.

Το χαρακτηριστικό επισημάνθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά το Next Web παρατήρησε την κυκλοφορία του σε ένα ευρύτερο αριθμό χρηστών σήμερα το πρωί.

Θα βρείτε μια λίστα με διεθνείς πόλεις που οι φίλοι σας έχουν επισκεφθεί. Αφού επιλέξετε μια από τις πόλεις, μπορείτε να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο τι γίνεται. Η σελίδα εμφανίζει τις καιρικές συνθήκες και την τοπική ώρα και σας επιτρέπει να αρχίσετε να σχεδιάζετε το ταξίδι σας με την παρουσίαση των αξιοθέατων και τις προσεχείς εκδηλώσεις για το μέρος που θέλετε.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε ακριβώς η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες της εφαρμογής ή πότε θα ξεκινήσει στα προγράμματα περιήγησης στην ιστοσελίδα του Facebook.

“Δοκιμάζουμε μία επανασχεδιασμένη επιφάνεια στο City Pages που παρουσιάζει πληροφορίες για την πόλη σας”, δήλωσε εκπρόσωπος του Facebook. “Αυτό το περιεχόμενο υπάρχει ήδη και κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμής θα πρέπει να συγκεντρώνει πληροφορίες με τρόπο που να είναι πιο εξατομικευμένος και σχετικός με εσάς. Έτσι, αυτό το νέο χαρακτηριστικό μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να πάρουν μια καλύτερη ιδέα της πόλης τους ή μιας πόλης που επισκέπτονται μέσα από τα μάτια των φίλων τους. ”

Το City Guides είναι η τελευταία κατάκτηση του Facebook στην αποστολή του να κατέχει σχεδόν κάθε πτυχή της σύγχρονης ζωής. Τον περασμένο μήνα, εισήγαγε ενισχυμένες προγνώσεις καιρού με τη βοήθεια του Weather.com και ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει στους χρήστες να υποβάλουν αίτηση για θέσεις εργασίας μέσω του κοινωνικού δικτύου.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS