ΑρχικήinetΗ Microsoft απελευθερώνει υποστήριξη PDF για Office σε Android

Η Microsoft απελευθερώνει υποστήριξη PDF για Office σε Android

Η Microsoft ενημέρωσε το Office για Android με δύο νέα χαρακτηριστικά αφού προηγουμένως τα κυκλοφόρησε ως μέρος του Office Insider προγράμματος νωρίτερα αυτό το μήνα.

Η πιο σημαντική αλλαγή στην νέα έκδοση του Office είναι η υποστήριξη PDF στο Microsoft Word. Αν και είναι ως επι το πλείστον για σύνταξη εγγράφου το Microsoft Word είναι σε θέση να χειρίζεται έναν μακρύ κατάλογο μορφών αρχείων και ξεκινώντας με αυτή την έκδοση, είναι επίσης ένα πρόγραμμα προβολής PDF. Δεν υπάρχουν επιλογές επεξεργασίας ακόμα αλλά από τώρα και στο εξής δεν χρειάζεται ένα ειδικό  app μόνο για αρχεία PDF, επειδή το Word μπορεί να τα ανοίξει.

Επιπλέον, το Microsoft Excel θα πάρει επίσης μια ενημερωμένη έκδοση που επιτρέπει στους χρήστες να ανοίξουν τα αρχεία που περιέχουν εικόνες με το γίγαντα του λογισμικού την Redmond να λέει ότι αυτό είναι πραγματικά από τις πιο περιζήτητες δυνατότητες στο Android. Η Microsoft προσπαθεί παρά πολύ για να πάρει το Office τα δικαιώματα για Android και η εταιρεία ξεδιπλώνει ενημερώσεις για τα ενσωματωμένα εργαλεία παραγωγικότητας σε τακτική βάση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν καταχωρηθεί στο κατάστημα Google Play, το Microsoft Word και μόνο έχει καταγράφει μεταξύ των 100 εκατομμυρίων και 500 εκατομμυρίων εγκαταστάσεων, το οποίο είναι το λιγότερο που θα πούμε  εντυπωσιακό για μια εταιρεία που η αρχική της εστίαση ήταν τα Windows.

Η ίδια η Microsoft, ωστόσο δηλώνει ότι είναι δεσμευτικό να επενδύσει σε εφαρμογές Android, εξηγώντας ότι αυτό είναι μέρος της προσπάθειας της να καταστήσει τις υπηρεσίες του στην διάθεση των πελατών το οποίο δεν έχει απαραίτητα μια συσκευή Windows.

microsoft

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS