ΑρχικήinetΗ Sonos μάλλον κατάλαβε το μυστικό για ένα καλό sound bar

Η Sonos μάλλον κατάλαβε το μυστικό για ένα καλό sound bar

Τα sound bar που κυκλοφορούν σήμερα, τα γνωστά Playbar που τοποθετούνται στο τοίχο, δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες των περισσότερων ιδιοκτητών HDTV.

sound-bar

Η Sonos, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των καταναλωτών, φαίνεται να προχώρησε σε αλλαγή του σχεδιασμού τους. Το πιο σημαντικό, το νέο sound bar, δεν θα μοιάζει με τα προηγούμενα, αλλά θα είναι σαν μία πλατφόρμα. Κάποιος τελικά κατάλαβε ότι έχει περισσότερο νόημα να βάλει την τηλεόραση πάνω στην εξωτερική συσκευή ήχου που χρειάζονται σχεδόν όλες οι ultra-thin HDTVs.

Αλλά υπάρχουν κι άλλες ερωτήσεις. Πόσο μεγάλη τηλεόραση μπορεί να κρατήσει ένα Playbase; Το πιο σημαντικό, πώς κατάφεραν να χωρέσουν όλο τον εξοπλισμό ήχου, συμπεριλαμβανομένου του woofer, σε ένα 28.35-ιντσών πλατύ x 14,17 ιντσών βαθύ με 2,28 ιντσών ψηλό sound bar;

Αποδεικνύεται ότι το Playbase, το οποίο αποτελεί μέρος της αυξανόμενης σειράς Home Theater της Sonos, μπορεί να χειριστεί μια τηλεόραση 75-λιβρών (65-ιντσών 4K LED TV από την LG που ζυγίζει περίπου 60 κιλά ).Το σώμα είναι κατασκευασμένο από ισχυρό υλικό ρητίνης που ονομάζεται πολυκαρβονικό γυαλί. Και περιλαμβάνει ένα woofer.

Το σύστημα υποστηρίζει επίσης την τεχνολογία Trueplay της Sonos, το οποίο σας επιτρέπει καλύτερη εμπειρία ήχου, όπου κι αν τοποθετήσετε το Playbase.

Θα κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου, σε τιμή $ 699. Θα συνδέεται με την τηλεόρασή σας, μέσω ενός ενιαίου, οπτικού καλωδίου. Για να επιτευχθεί πραγματικό 5: 1 ήχος suround, θα χρειαστείτε ένα ζευγάρι Sonos speakers, που το Playbase μπορεί να συνδεθεί ασύρματα. Μπορεί επίσης να συνδεθεί ασύρματα με ένα stand-alone sub-woofer. Το Playbase μπορεί να ελεγχθεί μέσω της εφαρμογής Sonos ή μέσω ελέγχου αφής στην επάνω επιφάνεια του ηχείου.

Αργότερα αυτή τη χρονιά, η Sonos θα προσθέσει φωνητικό έλεγχο μέσω ενσωμάτωσης του Amazon Echo Dot και της Alexa.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS